İl Özel İdaresi Çalışma Sezonunu Açıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Mayıs, 2015 06:57 tarihinde yayınlandı
0
0

İl Özel İdaresi Çalışma Sezonunu Açıyor

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, 2015 yılı çalışma sezonu açılışının Salı günü yapılacağını söyledi.
Sezon açılışını her yıl geleneksel olarak yaptıklarını hatırlatan genel Sekreter Mehmet Uzun; “Çalışma sezonu açılışını bu yılda yapacağız. Yarın saat 10:00 da makine parkına kattığımız yeni araçların da tanıtımını yaparak çalışma sezonumuzu açacağız. Sayın Valimiz, Sayın Milletvekillerimiz, İl Genel Meclisi Başkanımız ve İl Genel Meclis üyelerimizin katkıları ile gerçekleştirdiğimiz alımlarla makine parkımızı güçlendirdik. Yeni araç alımları ile güçlenen İl Özel İdaremizi bu yıl yine yoğun bir çalışma programı bekliyor. Yol medeniyettir düsturu ile köylerimize gidecek vatandaşlarımızın daha rahat ve daha güzel yollardan geçerek köylerine ulaşmaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz göstermeye de devam edeceğiz. Hamzalar Mevkiindeki İl Özel İdaremiz Ek Hizmet binasında yarın Salı saat 10.00 da yapacağımız “ Yeni Araçların Tanıtımı ve Çalışma Sezonu Açılışı Programımıza” tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
spor yaparken fenalasan hemsire hayatini kaybetti ZpOyJGRl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Spor yaparken fenalaşan hemşire hayatını kaybetti

Zonguldak’ta bir salonda spor yaptığı esnada fenalaşarak hastaneye kaldırılan hemşire, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir spor salonunda yaşandı. Türk Kızılay Zonguldak Şubesi’nde görev yapan hemşire Eda Kerim Tekin (47), spor salonunda antrenman yaptığı esnada rahatsızlandı. Fenalaşan Tekin için salona çağrılan sağlık ekipleri, hemşireye ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Tekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eda Kerim Tekin’in 21 yıldır Kızılay’da görev yaptığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin