İl Genel Meclisi Eylül Ayı İlk Toplantısı Yapıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Eylül, 2015 14:46 tarihinde yayınlandı
0
0

İl Genel Meclisi Eylül Ayı İlk Toplantısı Yapıldı

İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantıları dün Hasan Yıldırım Başkanlığında meclis üyelerinin de katılımıyla İl Özel İdaresi İl genel Meclisi toplantı salonunda başladı.
Toplantının açılmasıyla birlikte kısa bir değerlendirme yapan İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım,”2015 yılı Eylül ayı toplantılarını bugün itibaren başlatmış bulunuyoruz.Seçildiğimiz günden kısa bir süre sonra 17 meclis üyemizle birlikte bir dizi kararlar almış ve bu kararların en başında da teknik eleman eksikliğimizin giderilmesi yer almıştı.
Yine aldığımız kararlar neticesinde toplam 33 tane ihale yapma kararı alınmış ve bunlardan 10 tanesi 1 milyon’un üzerinde yatırımlar.Ben çalışma yaptığımız süre içinde alınan önemli kararlara imza atan 17 meclis üyemize teşekkür ediyorum.
Diğer yandan halkımızın merak ettiği 40 ünitelik yeni Ağız ve Diş Sağlığı merkezi yapım ihalesi 09.09.2015 tarihinde özel idaremizde gerçekleştirilecek.
Ayrıca;köylere yönelik hizmetler noktasında yaptığımız ekipman takviyeleri sonrası her yıl 30 kilometre asfalt yaparken, bu yıl kurban bayramına kadar 100 kilometre asfalt yapmış olacağız” dedi.
Son olarak; İller bankasından 2 milyon daha ödeneğin geldiğine dikkat çeken Yıldırım, “Yaptığımız çalışmalar ve ödenek noktasında bizlere yardımcı olan vekillerimiz başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin