İl Genel Meclisi Eylül Ayı İlk Toplantısı Yapıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Eylül, 2015 14:46 tarihinde yayınlandı
0
0

İl Genel Meclisi Eylül Ayı İlk Toplantısı Yapıldı

İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantıları dün Hasan Yıldırım Başkanlığında meclis üyelerinin de katılımıyla İl Özel İdaresi İl genel Meclisi toplantı salonunda başladı.
Toplantının açılmasıyla birlikte kısa bir değerlendirme yapan İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım,”2015 yılı Eylül ayı toplantılarını bugün itibaren başlatmış bulunuyoruz.Seçildiğimiz günden kısa bir süre sonra 17 meclis üyemizle birlikte bir dizi kararlar almış ve bu kararların en başında da teknik eleman eksikliğimizin giderilmesi yer almıştı.
Yine aldığımız kararlar neticesinde toplam 33 tane ihale yapma kararı alınmış ve bunlardan 10 tanesi 1 milyon’un üzerinde yatırımlar.Ben çalışma yaptığımız süre içinde alınan önemli kararlara imza atan 17 meclis üyemize teşekkür ediyorum.
Diğer yandan halkımızın merak ettiği 40 ünitelik yeni Ağız ve Diş Sağlığı merkezi yapım ihalesi 09.09.2015 tarihinde özel idaremizde gerçekleştirilecek.
Ayrıca;köylere yönelik hizmetler noktasında yaptığımız ekipman takviyeleri sonrası her yıl 30 kilometre asfalt yaparken, bu yıl kurban bayramına kadar 100 kilometre asfalt yapmış olacağız” dedi.
Son olarak; İller bankasından 2 milyon daha ödeneğin geldiğine dikkat çeken Yıldırım, “Yaptığımız çalışmalar ve ödenek noktasında bizlere yardımcı olan vekillerimiz başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda dehset baba oglunu tufekle oldurdu EIEQRhn5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dehşet: Baba, oğlunu tüfekle öldürdü

Kastamonu’da bir baba, evde tartışma yaşadığı oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından baba gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da merkeze bağlı Ballık Köyü’nde ikamet eden 67 yaşındaki E.G., henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü 33 yaşındaki oğlu Murat Gökdağ ile tartışmadı yaşadı. Tartışmanın yerini kavgaya bırakması üzerine baba E.G., evde bulunan at tüfeğiyle oğluna ateş etti. Karın bölgesinden ağır yaralanan Murat Gökdağ, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından baba E.G. jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sonrasında Murat Gökdağ’ın cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin