İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’in “Kurban Bayramı” Mesajı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Haziran, 2023 14:47 tarihinde yayınlandı
0
0

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’in “Kurban Bayramı” Mesajı

İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen yayımladığı Kurban Bayramı mesajında; “Milli birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı zirveye çıkaran, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı bir Kurban Bayramı’nı daha, hep birlikte idrak etmenin huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.
Bayramlar, ibadet görevlerimizi yerine getirmenin yanı sıra dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleridir. İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, sosyal ve kültürel hayatımızda vazgeçilmez bir yeri vardır. Dolayısıyla bayramlar toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarındandır.
Umutların yeşerdiği, iyiliklerin filizlendiği, dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığı bayram günlerini dayanışma ruhumuzu, kardeşlik hukukumuzu pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Bayramlar, yaşamımızı zenginleştirme ve renklendirmenin yanı sıra, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer vesiledir.
Sevinçte ve üzüntüde yekvücut olduğumuz bu günlerde, milletimizin birlik ve beraberliği uğrunda eşsiz fedakârlıklarda bulunan aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini ve gazilerimizi yalnız bırakmayarak bu huzur ortamını onlara borçlu olduğumuzu unutmamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle, Karabüklü hemşehrilerimin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı gönülden kutlar; bayramın ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederim” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte nisan sonunda kar surprizi wsY7BNvI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Nisan sonunda kar sürprizi

Karabük’te Nisan ayının son haftasına girilirken bahar havası yerini kar sürprizine bıraktı. Kentin yüksek rakımlı yerler beyaza bürünürken, Karabük-Gerede karayolunda ise lapa lapa kar yağdı.

Meteoroloji Müdürlüğünün uyarılarının ardından Karadeniz’in iç kesimlerinde bu dönemde görülen ani sıcaklık düşüşleri zaman zaman yerini kar yağışına bırakıyor. Karabük’ün yüksek rakımlı yerleri ile özellikle dağlık bölgelerde hava sıcaklıklarının düşmesiyle bahar yerine kar yağışına bıraktı. Sabahın erken saatlerinde Karabük – Gerede karayolunda karayolunda lapa lapa yapan kar yağışı sürücüleride şaşkına çevirdi. Otomobili ile seyir halinde olan kerem Demir isimli vatandaşta, aracını park ederek, yağan karı cep telefonu ile görüntüleyerek, o anların keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin