İki otomobil çarpıştı, biri 2 metreden aşağıya düştü - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Mart, 2021 08:19 tarihinde yayınlandı
0
0

İki otomobil çarpıştı, biri 2 metreden aşağıya düştü

Safranbolu ilçesinde çarpışan iki otomobilden biri yoldan çıkıp korkulukları yıkarak 2 metre yükseklikten aşağıya düştü. Kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Karabük-Kastamonu karayolu Bostanbükü Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Bostanbükü köyü yolundan çıkış yapan Metin C. yönetimindeki 34 FA 3461 plakalı Toyota marka otomobile Kastamonu istikametine seyir halinde olan Cem B. yönetimindeki 78 AG 061 plakalı Wolksvagen marka otomobil çarptı. Kazada Toyota marka otomobilde bulunan sürücü Metin C. ve Hatice C. (61) isimli yolcu yaralanırken, çarpışmanın etkisiyle araçlardan biri yoldan çıkıp korkulukları yıkarak 2 metre yükseklikten aşağıya düştü. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vqvqvqvq
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
27 Nisan, 2026 13:46 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te bir yanda ziyaret diğer yanda bilgilendirme

Karabük’te faaliyetlerini sürdüren Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve sendika yönetimi, hem işyeri ziyaretlerini hem de toplu sözleşme süreçlerine ilişkin bilgilendirme çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Sendika yönetimi, bir yandan yetkili oldukları işyerlerinde devam eden toplu iş sözleşmesi süreçleri hakkında çalışanlara bilgi verirken, diğer yandan da KARDEMİR bünyesinde görev yapan emekçileri çalıştıkları alanlarda ziyaret ederek sorun ve taleplerini yerinde dinliyor.

Şube Başkanı Kenan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Bir yandan KARDEMİR’de çalışan emekçi kardeşlerimizin sorunlarını dinlerken, diğer yandan Karabük’te yetkili olduğumuz haddehaneleri ziyaret ederek devam eden toplu sözleşme süreçleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin