Çorum’da iki grup arasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada 8 kişi darp edilerek, 1 kişi de bıçaklanarak yaralandı.
Olay, gece saatlerinde Kale Mahallesi Salı Pazarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rıza K. (52), Taylan G. (31), Veli G.(28), Arda Ş. (20) ve Bekir G. (50) ile önceden aralarında husumet bulunan Ulaş K. (23), Ali H.A. (24), Mustafa Ş. (24) ve Oktay A. (20), pazar içerisinde kavga etmeye başladı. Kavgayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada Ali H.A. bıçakla, 8 kişi ise darp sonucu yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentte bulunan özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçakla yaralanan Ali H.A.’nın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


İki grubun kavgası hastanede bitti: 1’i ağır 9 yaralı
Kozlu’da şehit babaları unutulmadı
Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.
Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

