blank
Ramazan Öztürk tarafından
19 Haziran, 2024 14:44 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü, Hayırseverlerle Güldü

Kurban Bayramı dolayısıyla Karabük Belediyesi himayesinde yürütülen uygulama kapsamında, birlik olma ve paylaşma duygusunun daha da geliştirilmesi ve pekiştirilmesi için gönül köprüleri oluşturulması amacıyla  hayırseverlerin bağışladığı kurban etleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı ve birçok ailenin yüzü güldü.

İhtiyaç sahibi aileleri her durumda gözetmeye devam eden Karabük Belediyesi kurban etlerinin dağıtımını eşit bir şekilde gerçekleştirdi. Alan el ile veren eli buluşturduklarını belirten Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya; “Belediyemiz tarafından takipleri yapılan ihtiyaç sahibi ailelere, hayırseverlerimizin bağışladığı kurban paylarını ulaştırdık. Kurban Bayramı’nın en önemli özelliği, ihtiyaç sahiplerinin sofrasına katkı sağlanmasıdır. Kurban Bayramı paylaşmaktır. Hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Rabbim herkesin hayrını kabul etsin” dedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te amatör maçta sinirler gerildi

Karabük 1. Amatör Futbol Ligi 2024-2025 Metin Güney Dönemi Play-Off yarı final maçında gerginlik yaşandı.
Yortanspor ile Safranboluspor’un Beşbinevler Futbol Sahası’nda karşı karşıya geldiği yarı final müsabakasında gerginlik ve sataşmalar yaşandı. Maçtan sonra da kelamlı sataşma devam ederken emniyet güçleri fizikî müdahelelere pürüz oldu.
Emniyet güçlerinin hem saha içinde hem de saha dışında geniş güvenlik tedbirleri aldığı müsabakada alandaki futbolcular ve yedek kulübelerinde yaşanan gerginlik oyunun temposunun önüne geçti.
Karşılaşmayı 2-1 kazanan Safranboluspor ismini finale yazdırdı.
Finale yükselen Safranboluspor, Eskipazar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.