İhtiyaç Sahibi Aileyi Kaymakamlık Sitesinden Teşhir Ettiler - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:28
Güneş 06:53
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:03
Yatsı 20:23
İftara kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Temmuz, 2014 15:02 tarihinde yayınlandı
0
0

İhtiyaç Sahibi Aileyi Kaymakamlık Sitesinden Teşhir Ettiler

Eflani  Kaymakamlığından Büyük Ayıp

Eflani Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından İlçedeki ihtiyaç sahibi 100 çocuğa Ramazan Bayramı dolayısıyla giyim yardımı yapıldı. Ancak giyim yardımlarının yapılırken, fotoğraf çekilmesi ve bu fotoğrafların da Eflani Kaymakamlığı Resmi İnternet Sitesinden yayınlanması tepkilere neden oldu. Eflani’de Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi yetim ve yardıma muhtaç aile çocukları unutulmadı. Yardım kapsamında ilçe merkezi başta olmak üzere köylerdeki toplam 100 çocuğa giyim yardımında bulunuldu. Amaçlarının İlçe genelindeki tüm yardıma muhtaç ve yetim çocuklara yardım eli uzatmak olduğunu belirten İlçe Kaymakamı ve Vakıf Başkanı Tolga Özdemir, bu kapsamda bu yıl da 100 çocuğa giyim yardımı yapıldığını açıkladı. Yetim ve yardıma muhtaç çocukların ve ailelerinin, ilçe genelinde yapılan kapsamlı çalışmalar sonucu belirlendiğini aktaran Kaymakam Özdemir, özelikle bayramlarda bu ailelere yardım çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Bu çerçevede devletin bayram üzeri yetim ve fakir çocukların sevindirildiğini ifade eden Kaymakam Özdemir, yardım faaliyetinde emeği geçen herkes teşekkür etti.

Öte yandan İhtiyaç sahibi ailelerine yapılan yardımların İhtiyaç sahibi vatandaşları küçük düşürmeden ihtiyaçlarının giderilmesinin gerektiğini belirten vatandaşlar,

yapılan yardımların dağıtımı sırasında fotoğraf çekilmesinin ve Kaymakamlık gibi bir Resmi İnternet Sitesinde yayınlanmasının yardım yapılan kişiler üzerinde olumsuz etkiler bırakabileceği ifade edildi.

Özellikle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı gibi devlet kuruluşları tarafından yapılan yardımlarda buna dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen vatandaşlar,  “Bu tür yardımların yapılması sırasında törenler düzenlenmesi ve fotoğraflar çekilmesi yardımların istismar edilmesi anlamına gelir. Kesinlikle ahlaki olmadığı gibi doğru da değil. Bir elin verdiğini diğer elin duymaması gerekir” dediler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yen
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
16 Mart, 2026 14:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Karakaş, “Daha konforlu bir Yenice için sahadayız”

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçenin altyapısını güçlendirmek ve vatandaşların yaşam konforunu artırmak amacıyla yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Karakaş, Hacıarpalığı mevkiinde devam eden doğalgaz ve su altyapı projelerinde son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Karakaş, yaptığı açıklamada, ilçenin dört bir yanında olduğu gibi Hacıarpalığı bölgesinde de altyapı yatırımlarının hız kesmeden sürdüğünü belirtti. Ekiplerin özverili çalışmalarına dikkat çeken Karakaş, “Yenicemiz için durmadan çalışıyoruz. Hacıarpalığı mevkiinde doğalgaz ve su altyapı çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam ediyor” dedi.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölge sakinlerinin uzun yıllardır beklediği doğalgaz konforuna kavuşacağını ve içme suyu şebekesinin yenilenmesiyle olası arıza ve kayıpların önüne geçileceğini vurgulayan Başkan Karakaş, “Hedefimiz, vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak. Daha konforlu bir Yenice için sahadayız. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin