Karabük Postası tarafından
08 Nisan, 2015 06:10 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Başvurusu Yapıldı

Karabük Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi başvurusu yapıldı. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan, Karabük Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi başvurusunu resmen yaptıklarını söyledi. Özcan, ilk resmi başvurumuzu Bakanlığa müracaat anlamında Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne yaptık.Tabi bu müracaat belli bir süreç gerektiriyor. Bugüne kadar belli bir mesafe katettik ancak daha uzun bir yolumuz var. 406 hektarlık alanın kamulaştırma işlemleri tamam. Bu alana yeni yerli-yabancı yatırımcılar getirmek için çalışıyoruz. Bundan sonra önümüzde yapılacak çok işler var. Bugün resmi başvurumuzu yaparak, ilk startımızı vermiş olduk. Bu başvurumuzu Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından da takip edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ünlü gitaristlerden müzik ziyafeti

Çorum’da gerçekleştirilen konserde sahne alan Türkiye ve dünyanın önde gelen gitar virtüözleri, vatandaşlara adeta müzik ziyafeti yaşattı.
Çorum Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen "Gitar Anavatanında" konseri, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konserde, dünyaca ünlü gitarist Ricardo Moyano’nun yanı sıra Türkiye’nin önde gelen gitaristleri Ali Öztürk, Ayşegül Koca, Bekir Küçükay, Burak Özek, Ezgi Anıl ve Osman Ünsal Taşçı sahne aldı. Gitarın usta isimleri, performanslarıyla adeta müzik ziyafeti sundu. O anları cep telefonları ile kaydeden vatandaşlar, unutulmaz bir gece yaşadı.
Konserin sonunda konuşan Çorum Belediye Lideri Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’un bir kültür ve sanat kenti olduğunu vurguladı. Sanat etkinliklerini önemsediklerini dile getiren, Başkanı Aşgın, "Düzenlenen bugünkü bu aktiflikte bizim de yüzümüzü güldürdüler. Çorum tarım kenti, spor kenti, sanayi kenti fakat bunların ötesinde ise Çorum bir tarih ve kültür kenti. Bugün burada bizlere seslendirmiş oldukları yapıtla çok özel bir gece yaşattılar" dedi.
Başkan Aşgın, sahne alan sanatkarlara günün anısına armağan takdim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin