karabuk
İmsak 05:39
Güneş 07:03
Öğle 13:05
İkindi 16:20
Akşam 18:57
Yatsı 20:16
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
29 Eylül, 2021 10:31 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Ihlamur Teras’ta Yoga Kampı büyük ilgi görüyor

Pandeminin başlaması, dünyada turizm trend ve taleplerinin değişmesiyle birlikte ülkemizde de turizm uygulamalarında ve ürünlerinde değişimler ve yeni arayışlar hızlandı. Yenice Belediyesine ait bir sosyal tesisi olan Batı Karadeniz’in en büyük tesislerinden birisi Ihlamur Teras bu değişime ayak uydurabilmek amacıyla gerek tesisi gerekse Yenice destinasyonunda turizme yeni bir boyut kazandırmak için girişim ve çalışmalar gerçekleştirerek, yeni aktiviteler, yeni müşteri grupları, yeni deneyimler; kısacası yeni bir marka değeri için çalışmaya devam ediyor. Türkiye’nin en büyük blok ormanlarına ev sahipliği yapan Yeşil Yenice’nin merkezi destinasyonu Ihlamur Teras’ta bol oksijen ve huzurun eşlik ettiği bir atmosferde gerçekleştirilen yoga kampı ilgi gördü. Hafta sonu ilk kez Ihlamur Terasta konaklamalı olarak gerçekleştirilen yoga seanslarında katılımcılar tesisin açık ve kapalı mekan ortamlarında doğal atmosferin tadını çıkarttılar. Yoga severler Yenice’nin bol oksijenli havası ve muhteşem orman manzarasında yoganın yanı sıra nefis lezzetleri tattılar, kanyon yürüyüşü, müze ziyareti, orman içi yürüyüşle dolu dolu ve keyifli bir zaman geçirdiler. Yoga, bireylerin fiziksel ve zihinsel iyilik halini arttırmak, stresi azaltmak, sağlıklı kalmak, güç ve esnekliği artırmak için yapılan egzersiz ve meditasyon faaliyetlerinden biridir. Modern şehir yaşamının stresinden kurtulmak isteyenler tarafından çokça talep edilmekte ve yoga severler her geçen gün artmaktadır. Ihlamur Teras Tesisi değerlendirerek tesis de yenilikçi imkan ve aktivitelerle yeni turistleri ağırlamayı sürdürüyor.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
agaca takilan dronu tufekle dala ates ederek kurtardilar OiTKiihW
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Ağaca takılan dronu tüfekle dala ateş ederek kurtardılar

Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Cebeli köyünde ağaca takılan dron, ilginç bir yöntemle kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre dron çekimi için Cebeli köyüne giden Soner Sungur ve Serkan Gedik, yanlarında götürdükleri dron ile deneme uçuşu yaptı. Bir süre havada kalan dron, köyde bulunan uzun bir kavak ağacının dallarına takılarak asılı kaldı.
Kavak ağacının en uç noktasına takılan dronu indirmek için her yolu deneyen ikili tüm çabalarına rağmen başarılı olamadı. Bunun üzerine farklı bir yöntem deneyen Soner Sungur, tüfekle dronun takılı olduğu ince dala ateş etti.
Yapılan atış sonucu dalın kırılmasıyla dron yere düşerek ağaçtan kurtarıldı. Saatler süren uğraşın ardından dron hasar almadan kurtarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin