blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2025 17:11 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ihlamur Seyir Terasındaki bungalovlarda doluluk oranı yüzde 100’lere ulaştı

Karabük'ün Yenice ilçesinde orman manzaralı Ihlamur Seyir Terasındaki bungalovlarda doluluk oranı Ramazan Bayramı tatilinde yüzde 100'e ulaştı.
Yenice Belediyesi tarafından Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKKA) desteği ile 7 yıl önce hizmete açılan Ihlamur Terastaki bungalov evleri Ramazan Bayramı'nda tatilcilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Tatilcilerin rezervasyonlarını günler öncesinden yapması dolayısıyla seyirlik tepesi ve orman manzarası ile dikkat çeken bungalov evlerdeki doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı.
Öte yandan bungalovlarda konaklayacak olan ziyaretçiler tesiste bölgenin doğa ve yaban hayatının zenginliğini göstermek amacıyla açılan Flora (Bitki) ve Fauna (Hayvan) Müzesini görme imkanı bulacak.
İşletme Müdürü Yaşar Çaylı, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı açıklamada, tesiste Ramazan Bayramı'nda yoğunluğun arttığını belirterek, "32 bungalovumuzun tamamı birinci ve ikinci bayram doldu. Üç ve dördüncü günlerimizde yüzde elli civarında doluluk oranına ulaştık. Bundan tabii çok son derece memnunuz. Bu da bize cesaret veriyor. Yapılacak olan yatırımlarımızı da bize teşvik etmek açısından bizi heveslendiriyor açıkçası" dedi.
Ziyaretçilerin çoğunluğunun çevre illerden olduğunu ifade eden Çaylı, tesiste bungalovların yanı sıra müze ve 5 ile 7 metre yükseklikte iki salıncağın bulunduğunu söyledi.
Tesiste yapılan etkinliklerle alakalı bilgi veren Çaylı, "Onun dışında rehber eşliğinde isteyen müşterilerimize doğa yürüyüşleri yaptırıyoruz. Bitki tanıtımını ile ilgili görevli arkadaşlarımız var. Gelen tatilci arkadaşlarımıza dolu dolu günler geçirmelerini sağlayıp, ona göre ağırlıyoruz" diye konuştu.
Bir önceki yıla göre bungalovlarda konaklama oranını yüzde 100 artırdıklarını anlatan Çaylı, düzenledikleri reklam kampanyalarıyla tesisin tanıtılmasına katkı sağladıklarını dile getirdi.
Konaklamaların gecelik kişi başı bin 500 TL olduğunu bildiren Çaylı, "Önümüzdeki yaz boyunca müşterilerimizi artırarak buradan sağlanan gelirle tesiste havuz gibi yatırımlar yapmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Otomobil refüjü aşıp karşı şeride geçti: 4 yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tıpkı aileden 4 kişi yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Ereğli-Alaplı Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, Ereğli istikametinden Alaplı istikametine seyir halinde olan Hakan Ç. yönetimindeki 35 KTK 25 plakalı araba, şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu denetimden çıkarak refüjü aştı ve karşı şeride geçti.
Kazada şoför Hakan Ç. ile birlikte araçta bulunan eşi Özgür Ç. ve çocukları K.Ç. ile M.Ç. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Yaralılar, sıhhat takımlarının birinci müdahalesinin akabinde ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralıların sıhhat durumlarının âlâ olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin