Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Mayıs, 2018 11:29 tarihinde yayınlandı
0

Huzurevi sakinleri Yenice’de Anneler Günü’nü kutladılar 

Karabük Yücel Huzurevi Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından Yücel Huzurevi’nde bakım görmekte olan yaşlılar için Yenice’ye gezi düzenlendi.
Geziye Karabük Vali Yardımcısı Barboros Baran, Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen, Yücel Huzurevi Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazilet Demirezen, dernek yöneticileri ve huzurevinde kalan yaşlılar katıldı. Yenice ıhlamur terasta ağırlanan Yücel Huzurevi sakinlerinden bayanların da 13 Mayıs Pazar 2018’de kutlanacak olan Anneler Günü sebebiyle de Anneler günü kutlandı. Karabük Vali Yardımcısı Barboros Baran, Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen ve Yücel Huzurevi Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazilet Demirezen birer konuşma yaparak, “Hayatta en değerli varlığımız olan annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyoruz” dediler.
Karabük Yücel Huzurevi sakinlerine daha sonra ikramda bulunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda dereler tasti tarim arazileri sular altinda kaldi TIAz2hDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin