HÜSEYİN ZORKUN’A “YILIN EN BAŞARILI GAZETECİSİ” ÖDÜLÜ - Karabük Haber Postası
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
10 Kasım, 2025 15:29 tarihinde yayınlandı
0
0

HÜSEYİN ZORKUN’A “YILIN EN BAŞARILI GAZETECİSİ” ÖDÜLÜ

Deprem Bölgesinden Türkiye’nin Zirvesine: Hataylı Gazeteciye Büyük Onur

Avrasya Basın Yayın Birliği tarafından düzenlenen “Yılın En İyileri” ödül töreninde, Hataylı usta gazeteci Hüseyin ZorkunGazete Haberciliği dalında Türkiye’nin En Başarılı Gazetecisi seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) Hatay Temsilcisi olan Zorkun, aynı zamanda Press Haber Ajansı, Haberci Gazetesi ve Press.tr – Haberci.net.tr haber sitelerinin imtiyaz sahibidir.

Trabzon’da gerçekleştirilen bu prestijli törene; valilik ve büyükşehir protokolü, sanatçılar, gazeteciler, akademisyenler, politikacılar ve jüri üyeleri katıldı. Törende medya dünyasından birçok isim ödül alırken, en çok ilgi gören isimlerden biri Hataylı gazeteci Hüseyin Zorkun oldu.

Deprem Sonrası Mücadelesi Takdir Topladı

34 yıllık gazetecilik kariyeriyle hem ulusal hem de uluslararası basında saygı uyandıran Zorkun, özellikle 6 Şubat depremleri sonrasında Hatay’da sürdürdüğü basın faaliyetleriyle halkın sesi olmayı başardı.
Depremin ilk günlerinden itibaren zorlu koşullarda haber takibini sürdüren, aynı zamanda bölgedeki yardım çalışmalarına da destek olan Zorkun, bu süreçte gösterdiği azim ve mesleki duruşla takdir topladı.

Zorkun: “Mesleki Onurumla Yoluma Devam Edeceğim”

Ödülünü Avrasya Basın Yayın Birliği Genel Başkanı Mustafa Durmuş’un elinden alan Zorkun, törende yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşadı:

“Bugüne kadar gazetecilik mesleğimde ulusal ve uluslararası birçok ödül aldım. Ancak yaklaşık üç yıl önce yaşadığımız büyük deprem felaketinde kolumuz kanadımız kırıldı. Sevdiklerimizi, evimizi, mesleki birikimimizi kaybettik. Yine de mesleğimi bir gün bile bırakmadım. Hatay’ın ve halkımızın sesi oldum. Bu ödül benim için moral ve motivasyon kaynağı oldu. Mesleki onurumla yoluma devam edeceğim.”

Zorkun ayrıca, kendisine bu ödülü layık gören jüri üyelerine ve Avrasya Basın Yayın Birliği Başkanı Mustafa Durmuş’a teşekkür etti.

Basın Emekçilerine İlham Kaynağı Oldu

Gazeteci Hüseyin Zorkun’a verilen bu anlamlı ödül, yalnızca bireysel bir başarı olarak değil, afet bölgesinde gazetecilik mücadelesi veren tüm basın emekçilerine verilen bir takdir olarak değerlendirildi.

Törende Zorkun’a takdim edilen plaket üzerinde şu ifadeler yer aldı:

“Sayın Mehmet Hüseyin Zorkun, ‘Ülkemizde Basın ve Trabzon’da Yerel Basın’ adlı yarışmada (Gazete Haberciliği alanında) sergilediğiniz başarılı performans ve yerel basına sunduğunuz katkılardan dolayı teşekkür eder, başarılarınızın devamını dileriz.”

TİGAD KARABÜK’TEN TEBRİK MESAJI

Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) Karabük İl Temsilcisi Okan Küçük, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Değerli meslektaşımız Hüseyin Zorkun’u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk demir kartal sahasinda fenerbahceye maglup oldu eVg7sOE4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Demir Kartal, sahasında Fenerbahçe’ye mağlup oldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Karabük Demir Kartal Spor Kulübü, sahasında karşılaştığı Fenerbahçe’ye 96-44 mağlup oldu.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 20.haftasında Karabük Demirkartal GSK, Fenerbahçe’yi konuk etti. Yenimahalle Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip, ilk devreyi 51-26 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci devresinde skor avantajını koruyan Fenerbahçe, Karabük temsilcisini 96-44 mağlup etti. Konuk ekip bu galibiyetle Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nde zirve takibini sürdürdü.

Mücadeleyi Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, siyasi parti il temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleri, sporcular ve sporseverler takip etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin