Reklam
Reklam

Hüseyin Eroğlu: “Samsunspor ile çok güzel 1 yıl geçirdim”

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Eylül, 2023 04:36 tarihinde yayınlandı
0

beyazlılarda görev aldığı süre zarfında çok güzel 1 yıl geçirdiğini söyledi.

Samsunspor ile geçen yıl şampiyonluk yaşayıp Trendyol Süper Lig’de mücadele etme başarısı gösteren Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, bu sezon ise 5 maçta aldığı 1 puanın ardından görevinden ayrılmıştı. Samsun’da veda ziyaretlerinde bulunan Eroğlu, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ne de gelerek basın mensuplarıyla vedalaştı.

Samsun’da rüya gibi 1 yıl geçirerek 11 yıllık Süper Lig hasretine son verdiklerini ifade eden Eroğlu, “Samsunspor ile çok güzel bir yıl geçirdik. Camianın 11 yıllık hasretini bitirerek, hep birlikte Süper Lig’e yükseldik. Burada herkesin gönlüne dokunduğumuzu giderken de anladım. Antrenörlükte böyle şeyler olabiliyor, ayrılıklar yaşanabiliyor. Önemli olan arma ve Samsunpor’un başarısı. Giderken güzel ayrılmak da önemli. Samsunspor’a bundan sonraki mücadelelerinde başarılar diliyorum. Sizleri de tanıdığım için çok mutluyum. Bu başarıda herkes pay sahibi. O yüzden gitmeden önce de Samsun’daki basın mensuplarıyla da vedalaşmak istedim” dedi.

Ziyaretin sonunda Hüseyin Eroğlu’na, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Samsun Şube Başkanı Avni Demir ve Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, Samsun’a ve Samsunpor’a verdiği hizmetlerden dolayı TSYD’nin plaketini hediye etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Yenice Belediyesi arac filosunu guclendirdi
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Haziran, 2026 13:27 tarihinde yayınlandı
0 0

Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin