Reklam
Reklam
hos geldin bebek projesi 9U8XEJVW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Şubat, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
0

“Hoş Geldin Bebek” projesi

Karabük Belediyesi tarafından başlatılan “Hoş Geldin Bebek” projesi devam ediyor.

Yeni doğan bebeklerin gereksinimlerine katkı sunmak ve ailelerin sevincine ortak olmak emeliyle yürütülen proje, şimdiye kadar 248 aileye ulaştı.

Karabük Belediyesi takımları, dünyaya gözlerini yeni açan bebekleri ve ailelerini meskenlerinde ziyaret ederek “Hoş Geldin Bebek” paketlerini armağan ediyor. İçerisinde temel bebek bakım eserlerinin bulunduğu bu paketlerle, ailelere dayanak sağlanırken, toplumsal belediyecilik anlayışıyla çalışmalar sürdürülüyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projeye ait yaptığı açıklamada, “Şehrimizde dünyaya gelen her bebek, geleceğimizin umudu ve en değerli değerlerimizden biridir. Biz de Karabük Belediyesi olarak, ailelerimizin bu memnun anlarında yanlarında olmak, onların sevincini paylaşmak istiyoruz. ‘Hoş Geldin Bebek’ projemizle yeni doğan bebeklerimize küçük de olsa bir katkı sunuyor, ailelerimize takviyemizi hissettirmek için çalışıyoruz. Toplumsal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek, kentimizdeki her bireyin yanında olmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar 248 aileye ulaştık, önümüzdeki süreçte daha fazla aileye dokunarak Karabük’te dayanışma ruhunu güçlendirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxxaxa
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
14 Mayıs, 2026 14:17 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleriyle kutlanacak

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen “Gençlik Haftası Kutlama Programı” açıklandı. 14-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklerde konserlerden turnuvalara, sergilerden doğa yürüyüşüne kadar birçok faaliyet gençlerle buluşacak.

“Türkiye’nin Gücü Gençliği” temasıyla hazırlanan programın ilk etkinliği, 14 Mayıs Perşembe günü Safranbolu Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek bağlama konseri olacak. 15 Mayıs Cuma günü ise Stadyum Genç Ofis’te el sanatları ve resim sergisi, akıl ve zeka oyunları turnuvası ile şiir dinletisi gerçekleştirilecek.

Etkinlikler 16 Mayıs Cumartesi günü de yoğun şekilde devam edecek. Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda “İyilik Oryantiringi”, “GSB Sanat Sokağı” ve “Gençlik ve Spor Festivali” düzenlenecek. Aynı gün Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu Satranç Salonu’nda satranç turnuvası başlayacak.

17 Mayıs Pazar günü Sarıçiçek Göleti çevresinde gerçekleştirilecek “Ormanlar Benim Doğa Yürüyüşü” ile gençler doğayla iç içe bir etkinlikte buluşacak.

18 Mayıs Pazartesi günü ise kültür ve spor etkinlikleri ön plana çıkacak. Vali Nafiz Kayalı Konferans Salonu’nda piyano, keman ve gitar konseri düzenlenecek. Safranbolu Eski Çarşı’da fotoğraf yarışması yapılırken, Karabük Gençlik Merkezi’nde masa tenisi turnuvası gerçekleştirilecek.

19 Mayıs Salı günü kutlamalar resmi törenlerle devam edecek. Yenişehir Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni yapılacak, ardından Yeni Mahalle Spor Salonu’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı gerçekleştirilecek.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, tüm vatandaşları düzenlenecek etkinliklere davet ederek, 19 Mayıs ruhunun gençlerin enerjisiyle hep birlikte yaşatılacağını ifade etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin