Karabük Postası tarafından
05 Temmuz, 2014 20:58 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hırsızlık Yaparak Mala Zarar Verenler Yakalandı

100. Yıl mahallesinde bir işyerinden para çalan ve işyerine zarar veren iki kişi yakalandı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; “İdaremiz 100.Yıl Mahallesinde faaliyet gösteren bir iş yerinde meydana gelen İşyerinden Hırsızlık ve Mala Zarar Verme olayı ile ilgili şüpheli şahısları yakalamak üzere Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı görevlilerimizin yaptığı çalışmalarda İş yerinden 1200-1300 TL  civarında malzeme çalan ve iş yerine zarar veren S.K. ve G.G. isimli şüpheliler yakalanarak haklarında adli işlem yapılmıştır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” denildi.  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Denize giren aynı aileden 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırıldı

Samsun’da serinlemek için denize giren 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Hastaneye kaldırılan aileden duran kalbi çalıştırılan baba ile 3 yaşındaki oğlunun durumunun kritik olduğu bildirildi.
Olay, Atakum ilçesi Taflan Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Canik ilçesinde ikamet eden Karakoç ailesi hafta sonu plaja gitti. Denize giren Kahraman Karakoç (25), 3 yaşındaki oğlu Alparslan Karakoç ve 16 yaşındaki kardeşi Rüstem Ali Karakoç boğulma tehlikesi geçirdi. Rüstem Ali Karakoç cankurtaranların müdahalesiyle sudan çıkartılırken, Kahraman Karakoç ve oğlu Alparslan Karakoç suda kayboldu. Takımlar tarafından denizden çıkartılan baba-oğul ile kardeş, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kahraman Karakoç’un duran kalbi ambulansta çalıştırılırken, oğlu ile birlikte sıhhat durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin