Reklam
Reklam

Hırsızlık olayı kamerada ortaya çıktı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Mayıs, 2023 10:53 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da bir şahıs, alışveriş için gittiği büfeden defalarca çakmak çaldı. Çakmakların eksilmesinden şüphelenen büfe işletmecisinin güvenlik kamerası görüntülerini izlemesi ile gerçek ortaya çıktı.
Olay, Cebrail Mahallesi’nde bulunan bir büfede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, büfe işletmecisi Onurhan Elçi tezgah üzerindeki çakmakların sürekli eksildiğini fark etti. Yaklaşık 800 lira değerindeki çok sayıdaki çakmağın kaybolmasından şüphelenen Elçi, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerde büfeye gelen bir şahsın alışveriş bahanesi ile dikkat dağıtarak çakmakları çaldığını gören Elçi, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine büfeye gelen polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

“Özellikle yüksek fiyatlı çakmakları alıyor”
Çakmakların her gün eksildiğini fark ettiğini belirten Onurhan Elçi, “Çakmaklarımın kaybolduğunu fark ettim. Dükkanı sabah eşim açmıştı, ben de dükkana geldiğimde yine çakmakların eksildiğini fark ettim. Sonra güvenlik kameralarına baktığımda yaşlı bir amcanın aldığını fark ettim. Bu durumu polis ekiplerine bildirdim. Ekipler dükkanımda detaylı incelemelerde bulundu. Bir değil, iki değil, üç-dört kere aynısı oldu. Bunu yaşlı amcanın yapması zoruma gitti. Çocuk yapsa neyse. Amacım çakmağın peşinde olmak değil, zaten çakmağa ihtiyacı olsa ben kendim veririm. Özellikle yüksek fiyatlı çakmakları alıyor. Benim zoruma giden bizi orada hiçe sayıp çakmağı cebine atması” dedi.
Görüntülerde şahsın müşteri gibi içeri girerek çakmakları çaldığı görülüyor. Şahıs daha sonra büfeden ayrılıyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin