Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ocak, 2024 16:33 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 29.01.2024 10:18
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Heyelan köy yolunu ulaşıma kapattı

Karabük'te yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Olay, merkeze bağlı Başköy köyü yolunda meydana geldi. Yağışların ardından kayan toprak yolu tamamen kapattı. Köye ulaşım sağlanamazken, durumun bildirilmesi üzerine İl Özel İdaresi ekipleri toprağın kaldırılması için çalışma başlattı.

VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
03 Ekim, 2025 13:09 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Okul Kantinleri ve Yemekhaneler Denetlendi

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri okul kantinleri ve yemekhanelerinde gıda denetimleri gerçekleştirdi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder’in de katılımıyla yapılan denetimlerde, öğrencilerin sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşabilmesi için kantinlerde hijyen, ürün saklama koşulları ve mevzuata uygunluk kontrol edildi.

Müdür Önder, denetimlerin eğitim-öğretim yılı boyunca düzenli olarak devam edeceğini vurgulayarak, velilerin de karşılaştıkları olumsuzlukları  ALO 174 Gıda Hattı  üzerinden bildirebileceklerini hatırlattı. Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, sağlıklı nesillerin yetişmesi için okul kantinlerinde denetimlerin aralıksız süreceğini açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin