Geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışı dolayısıyla beyaz örtüyle kaplanan Bolu’nun yüksek kesimleri havadan görüntülendi. Muhteşem görüntülerin ortaya çıktığı manzara görenleri mest etti.
Bolu’da geçtiğimiz hafta yüksek rakımlı mevkilerde kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı dolayısıyla Aladağlar, Sarıalan Yaylası, Köroğlu Dağları beyaz örtüyle kaplandı. Karlar içerisinde kalan çam ağaçları gün batımında havadan görüntülendi. Ortaya çıkan görüntülerde çam ağaçlarının üzerindeki karlar ve gün batımı manzarası görenleri mest etti. Gün batımındaki renk cümbüşü, görsel şölen oluşturdu.
Hava sıcaklıklarının Aladağlar, Sarıalan Yaylası, Köroğlu Dağları sıfırın altında seyretmesi dolayısıyla bölgedeki karlar yeşil alanlarda durmaya devam ediyor.
AK Parti’li Şahin: “Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda çok ciddi adımlar atılıyor”
AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, terörsüz bir Türkiye maksadına ait çok önemli adımların atıldığını ve atılmaya devam ettiğini belirtti.
Şahin, muhalefetin ne dediğine aldırmamaları gerektiğini söyleyerek "Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize inancın. Orada çok kıymetli, tarihî gelişmeler yaşanıyor." dedi.
100.Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Karabük Genişletilmiş Vilayet Müşavere Meclisi Toplantısı’nda konuşan Şahin, dünyanın birçok bölgesinde yaşanan tansiyonların güç üzerinden yürüdüğüne dikkat çekti.
"Enerji, ulusal güvenliğimizin bir parçası"
Enerji alanında atılan adımlara değinen Şahin, "Enerji sorunu direkt ulusal güvenliğimizi ve bekamızı etkileyen bir konudur. Sayın Bakanımız Alparslan Bayraktar da bu bahiste büyük uğraş sarf etti." tabirlerini kullandı.
Karadeniz’deki doğal gaz ve Gabar’daki petrol keşiflerinin ehemmiyetine vurgu yapan Şahin, "Kaynak çeşitliliğini sağlamak ve arz güvenliğini teminat altına almak bizim için başka bir değer arz etmektedir. Tüm bu gelişmeler, Türkiye’nin ulusal güvenliği ve bekasıyla direkt bağlantılıdır." dedi.
Teşkilatlara seslenen Şahin, "Cumhurbaşkanımıza bakacağız. O ne kadar koşuyorsa, biz onun iki katı, üç katı koşmak mecburiyetindeyiz. Zira biz bu ülkeyi seviyoruz. Ümmetin umudu hâline geldiğimizin farkındayız." halinde konuştu.
"Tarihî gelişmeler yaşanıyor"
Konuşmasının sonunda Türkiye Yüzyılı vizyonuna dikkat çeken Şahin, "Terörsüz bir Türkiye maksadına ait çok önemli adımlar atıldı ve atılmaya devam ediyor. Muhalefetin içine düştüğü tabansız kuyular milletimizin vicdanında da karşılık bulmuyor. Milletimiz, onları o yalnızlığın içinde bırakacaktır inşallah." dedi.