Reklam
Reklam

Havza’da yangın: İki ev hasar gördü

havzada yangin iki ev hasar gordu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ekim, 2024 12:00 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’un Havza ilçesinde çıkan yangın, iki evde hasara yol açtı.

Olay, Memduhiye Mahallesi Dicle Sokak’ta meydana geldi. İdris Çetin’e ait iki katlı evin bahçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede eve sıçradı. Alevler, daha sonra yan tarafta bulunan Eyüp Çetin’e ait eve de yayıldı.

Yangının fark edilmesiyle birlikte itfaiye, sağlık, polis, doğal gaz ve elektrik ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Olay yerinde soğutma çalışmaları bir süre daha devam etti.

Yangında her iki binada da maddi hasar meydana geldi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin