Hastanede Yer Laminasyonu Çalışmaları Başladı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Şubat, 2015 16:06 tarihinde yayınlandı
0
0

Hastanede Yer Laminasyonu Çalışmaları Başladı

Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vatandaşlara kaliteli hizmet sunumu amacıyla hasta yönlendirme hizmetlerine bir yenisi daha eklendi.
77.000 metrekare kapalı alan üzerinde kurulu bulunan Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık hizmetinin en iyi ve hızlı bir şekilde değerlendirilmesi amacıyla daha önceden verilen yönlendirme personeli ve banko hizmetinin yanı sıra şimdi de vatandaşların müracaatları sırasında gitmek istenilen alana ulaşma noktasında sıkıntı çekmesi üzerine yer laminasyonu çalışmaları başladı.
Çalışmaların tamamlanmasının ardından hastaneye müracaat eden vatandaşlar herhangi bir yardım olmaksızın en kısa sürede istedikleri alana ulaşabilecekler.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. İsmail Kara; “ Hastanemiz büyük ve oldukça modern bir bina olarak inşa edilmiş bir hastanedir. 77.000 metrekare kapalı alan üzerine kurulduğu için vatandaşlarımızın istedikleri alana ulaşmaları noktasında bazen sıkıntılar çıkabiliyor o yüzden yönlendirme personelleri ve bankoların sayısının artmasının yanında şimdi de yer laminasyon çalışmalarına başladık tamamlanmak üzere bu sayede vatandaşlarımız istedikleri alana daha kısa sürede ulaşarak daha hızlı sağlık hizmeti alabileceklerdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fq 2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2026 13:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da Boz Ayılar fotokapanla görüntülendi

Safranbolu ilçesinde ormanlık alana yerleştirilen fotokapan, boz ayıları görüntüledi.

Doğasever Ömer Faruk Korkmaz, yaban hayatını gözlemlemek amacıyla ormanlık alana kurduğu fotokapanla çok sayıda hayvanı görüntülemeye devam ediyor. Daha önce çakal, kurt, vaşak gibi yaban hayvanları görüntüleyen Korkmaz, bu sefer de boz ayıları görüntülendi. Görüntülerde, yiyecek arayan bir boz ayının yanı sıra bölgeden geçen diğer ayıların da kaydedildiği görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin