Karabük Postası tarafından
14 Mayıs, 2015 07:49 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hastanede Yatan Çocuklara Kütüphane Hizmeti

BARTIN Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde ‘Şifalı Eller Kütüphanesi’ hizmete girdi.
Bartın Kamu hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından Bartın Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde oluşturulan ‘Şifalı Eller Kütüphanesi’ düzenlenen törenle hizmete girdi. Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nun eşi Nilgün Azizoğlu himayesinde açılan kütüphanede, hastanede yataklı tedavi hizmeti gören çocuklar sevdikleri kitapları okuyarak vakit geçirebilecekler.
Proje ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz, “Bartın Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde daha önce gerek kapıların dönüşümü değiştirilmesi gerekse de odaların tekrar revizyonu konforlu hale getirerek hasta konforunu arttırmak adına bazı düzenlemeler yapmıştık. Bütün odaları televizyonla donatmıştık. Bu kapsamda belki de son olarak hedeflediğimiz noktalardan bir tanesi de buradaki yatan çocukların kalış sürelerini mümkün oldukça konforlu geçirmelerini sağlamaktı. Bu kapsamda da bir koridor kütüphanesi oluşturmak istedik. İsmine de “Şifalı Eller Kütüphanesi” ismini verdik. Yatan çocuklarımıza hastanede her anlamda mümkün olduğunca sağlık kalitesini maksimum derecede vermemiz gerekiyor. Bizde burada geçirdikleri zamanın daha çok konforlu olması adına böyle bir uygulama başlattık” dedi.
Yapılan törenin ardından Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nun eşi Nilgün Azizoğlu ve Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiler.

blank
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ocak, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, otel yangınında yaralananları ziyaret etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bolu Kartalkaya’daki otel yangınında yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki Grand Kartal Otel’de çıkan yangında yaralananları, tedavi gördükleri Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Bakan Özdemir Göktaş’a, Bolu Aile ve Toplumsal Hizmetler Vilayet Müdürü Cemal Keskin de eşlik etti. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, yaralılara ve yakınlarına acil şifalar dileyerek, hekimlerden sıhhat durumlarına ait bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.