Hastane ziyaretleri memnuniyet kazanıyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Temmuz, 2019 14:11 tarihinde yayınlandı
0
0

Hastane ziyaretleri memnuniyet kazanıyor

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatı ile Safranbolu Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalar periyodik olarak ziyaret ediliyor.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler Safranbolu Devlet Hastanesinde yatan hastaları her Cuma ziyaret ederek herhangi bir konuda istekleri olup olmadığı soruluyor.

Sosyal belediyecilikte öncü olmak amacıyla çalışmalarını birçok alanda sürdüren Safranbolu Belediyesi, vatandaşın takdirini kazanıyor. Ziyaretlerin temel amacının, hastaları ve yakınlarını hastane ortamında ziyaret ederek moral vermek olduğunu belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse,’’ Hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum.

Büyük bir özveri ile çalışan ve her koşulda vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam eden, sağlık çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum. Bizlerin yapabileceği bir şeyler varsa ilgili kurum idarecileri ve bizler vatandaşımızın daima yanındayız.’’dedi.

Hastalar, yapılan ziyaret ve verilen sağlık hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek Köse’ye bu uygulama için teşekkür ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim3 2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 13:34 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışı gerçekleşti

Karabük‘te düzenlenen törenle Karabük Beşiktaşlılar Derneği açıldı.
Açılış töreni yoğun katılımla gerçekleşirken Karabük Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Göksun Öztoprak Beşiktaş kültürünü yaşatmak için yola çıktıklarını belirtti.
Dernek binasının yer aldığı Kartaltepe Mahallesi’ndeki açılış töreni konuşmaların ardından kurdele kesimi ile devam etti.
Açılışa; Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, oyuncu Ruhi Sarı ve Kerim Yağcı, Beşiktaş Dernekler Koordinatörü Hüseyin Belenkoğulları, Beşiktaş’ın eski futbolcuları ve vatandaşlar katıldı.
Açılış organizasyonu akşam saatlerindeki gala yemeği ile devam etti. Yenişehir Büyük Kulüp’teki galada derneğin açılış süreci ile ilgili konuşmalar gerçekleşti. Konuşmaların ardından marşlar söylenerek pasta kesildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin