Hastane Ziyaretleri Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Haziran, 2018 14:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Hastane Ziyaretleri Devam Ediyor

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından uzun süredir uygulanan Hasta ziyaretleri devam ediyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Safranbolu Belediyesi tedavi gören hastaları da yalnız bırakmıyor.

Kültür Müdürlüğü personeli hasta ziyaretlerinde Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini iletirken diğer yandan da hastalara moral veriyorlar.

Uygulamadan dolayı Ürkmezer ve ekibine teşekkür eden hasta yakınları, “Belediyemizin bizleri ve hastalarımızı unutmaması, ilgilenmesi,  müdürlük personelinin güler yüzü de bizlere moral oluyor” diyerek görüşlerini bildirdiler.

Fırsat buldukça kendisinin de bizzat hastaları ziyaret ettiğini hatırlatan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Hastanın rutin tedavisinin yanın da en çok morale ihtiyacı olduğunu unutmamak gerekir. Bizler de bunu gerçekleştiriyoruz. Onlara hatırlarını soruyor, yormadan bir süre sohbet ediyoruz. Ben bu vesile ile hastanede ve evinde tedavi gören tüm hastalara acil şifalar, hasta yakınlarına da kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
lise ogrencilerine dijital farkindalik semineri duzenlendi 9KONv8Tx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Lise öğrencilerine dijital farkındalık semineri düzenlendi

Karabük Üniversitesi (KBÜ) öğrencileri, lise öğrencilerine dijital şiddet konusunda bilgilendirme yaptı.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Dijital Şiddetle Mücadele Kulübü, Gençlik ve Spor Bakanlığının ÜNİDES projesi kapsamında Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “Dijital Şiddetle Mücadele” konulu seminer düzenledi.

Seminerde konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, gençlerin bilinçli yetişmesinin önemine dikkat çekerek dijital şiddetle mücadelenin eğitimle mümkün olacağını ifade etti.

Program kapsamında kulübün akademik danışmanı Hülya Özçağlar Eroğlu ile Proje Koordinatörü Cansel Arı tarafından sunum gerçekleştirildi. Sunumda, dijital şiddetin yalnızca hakaretle sınırlı olmadığı; özel hayatın ihlali, kimlik hırsızlığı ve çevrim içi dolandırıcılık gibi farklı boyutlarının bulunduğu vurgulandı.

Eroğlu, dijital şiddetin toplumun tamamını etkileyen bir sorun olduğuna işaret ederek, gençlerin hem dijital ortamda hem de günlük yaşamda daha dikkatli hareket etmesi gerektiğini belirtti. Siber zorbalığın anonimlik ve hızlı yayılma gibi özellikleri nedeniyle daha yıkıcı sonuçlar doğurabildiği ifade edildi.

Seminerde ayrıca öğrencilere, dijital şiddetle karşılaştıklarında izlemeleri gereken yollar hakkında bilgi verildi. İçeriklerin engellenmesi, dijital kanıtların saklanması, yetkili kurumlara başvurulması ve psikolojik destek alınmasının önemine dikkat çekildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin