Hastane müdür yardımcısı ile sendika başkanı arasında "klima" kavgası kamerada - Karabük Haber Postası
hastane mudur yardimcisi ile sendika baskani arasinda klima kavgasi kamerada zkVAaiaD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ocak, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Hastane müdür yardımcısı ile sendika başkanı arasında “klima” kavgası kamerada

Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde müdür yardımcısı ile bir sendika şube başkanı arasında klima arızası nedeniyle çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Şube başkanının müdür yardımcısını boğazından ittiği anlar güvenlik kamerasına yansırken, taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

Olay, dün sabah saatlerinde Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servis girişinde meydana geldi. İddiaya göre, Türk Sağlık-Sen Bolu Şube Başkanı Furkan Özübek ile hastanenin müdür yardımcısı Berkay Aktaş arasında, hastanedeki bir klimanın arızalı olması nedeniyle tartışma çıktı. Sözlü tartışma büyüyerek arbedeye dönüştü. Özübek Aktaş’ı boğazından iterken, gerginlik hastane personelinin araya girmesiyle sonlandırıldı.

Beyaz kod verildi

Yaşanan gerginliğin ardından Müdür Yardımcısı Berkay Aktaş, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet durumunda kullanılan ’beyaz kod’ bildiriminde bulundu. Hastaneden darp raporu alan Aktaş, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Furkan Özübek’in de emniyete giderek Aktaş’tan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Arbede kamerada

Öte yandan, hastane koridorunda yaşananlar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde tarafların tartıştığı, ardından fiziksel temasın yaşandığı ve çevredekilerin müdahale ettiği anlar yer aldı. Olayla ilgili başlatılan adli soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
otoyolda bayram yogunlugu artarak devam ediyor pUO7TmZh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Otoyolda bayram yoğunluğu artarak devam ediyor

Anadolu Otoyolu’nun Düzce geçişinde, meydana gelen maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazaları nedeniyle dönüş yolunda yoğunluk artarak devam ediyor.

Özellikle bayram dönüşü dolayısıyla yola çıkan sürücülerin oluşturduğu trafik, kazaların da etkisiyle zaman zaman durma noktasına geliyor. Kazaların yaşandığı bölgelerde araç kuyrukları kilometrelerce uzarken, ekipler hem trafik akışını sağlamak hem de kazalara müdahale etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yoğunluk nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekerken, bazı noktalarda araçların düşük hızla seyrettiği gözlemleniyor. Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları, takip mesafesini korumaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarırken, alternatif güzergahların tercih edilmesinin yoğunluğu azaltabileceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin