Hastalara moral ziyaretleri devam ediyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Ağustos, 2019 14:43 tarihinde yayınlandı
0
0

Hastalara moral ziyaretleri devam ediyor

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatı ile sürdürülen hastane ziyaretleri ara verilmeden devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerin hasta ve hasta yakınları tarafından memnuniyetle karşıladıkları gözlerden kaçmazken, bazı hasta ve hasta yakınları, bu tür ziyaretlerin hastalarına moral olduğunu, Başkan Köse ve ekibine böyle güzel bir uygulamadan dolayı teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “Yalnızca ilçemizde değil ülkemizin dört bir yanında tedavi gören hastalarımız acil şifalar, hasta yakınlarına da kolaylıklar diliyorum” dedi.

Safranbolu Belediyesi olarak her daim Safranbolu halkının yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Köse; “ Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımızı, projelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda Kültür Müdürlüğü personelimiz ve fırsat buldukça bende her hafta Safranbolu Devlet Hastanemizde yatmakta olan vatandaşlarımızı ziyaret etme devam ediyoruz . Onlarla sohbet ediyor, moral olmaya gayret gösteriyoruz. Geri dönüşlerin güzel olması ise bizleri fazlası ile sevindiriyor. Ben bir kez daha tüm hasta vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, ne zaman ihtiyaç duyarlarsa yanlarında olacağımızı hatırlatmak istiyorum” dedi.

Müdürlük personeli hasta ziyaretleri esnasında hasta ihtiyacı doğrultusunda hediyeler takdim ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin