Karabük Postası tarafından
23 Ağustos, 2019 13:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Hasta ziyaretleri devam ediyor

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli, Safranbolu Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etmeye devam ediyor. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatları ile devam eden proje kapsamında personel her hafta düzenli olarak hastaları ziyaret ediyor. Hasta ve hasta yakınları belediyenin bu uygulamasının anlamlı ve güzel olduğunu belirterek Belediye Başkanı Elif Köse ve ekibine teşekkür ederken, uygulamanın moral verdiğini ifade ettiler. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise; “ Sosyal ve vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımız çerçevesinde vatandaşlarımızla iç içe, gönül gönüle olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz projelerden birisi olan hasta ziyaretlerimizde de hemşerilerimizin ihtiyaçları olup olmadığını soruyor, ihtiyaçları doğrultusunda hediyeler takdim ediyoruz. En büyük mutluluğumuz ise bizlere olan olumlu geri dönüşler. Bu vesile ile tüm hastalarımıza acil şifalar, hasta yakınlarına kolaylıklar diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
28 Ocak, 2026 17:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

YÖREMDEN GURME KARABÜK’TE

Karabük’te düzenlenen “Yöremden Gurme” Lezzet Fuarı, Kares Alışveriş Merkezi’nde Karabüklülere kapılarını açtı. 

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel tatların buluştuğu fuar, doğal ve taze ürünleriyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Anadolu’nun zengin mutfak kültürünü yansıtan fuarda; peynir, zeytin, bal, sucuk, baharat çeşitleri, yöresel reçeller, kuruyemişler, sirkeler, soslar ve kahvaltılık ürünler başta olmak üzere birçok lezzet ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Fuarda özellikle kahvaltılık ürünlerde yüzde 30’a varan indirimlerdikkat çekiyor.

SON 4 GÜN KALDI

Kares Alışveriş Merkezi’nin zemin katında kurulan stantlarda gerçekleştirilen “Yöremden Gurme” fuarının, 1 Şubat Pazar günü sona ereceği bildiren Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, lezzet şölenine katılmak isteyen vatandaşlar için fuarda son 4 güne girildiğini vurgulandı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE TÜRKİYE HAVASI

Türkiye’nin 7 bölgesinden getirilen yöresel ürünlerin sergilendiği fuarda; Siirt’ten Batman’a, Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya, Afyon’dan Kahramanmaraş’a kadar birçok il ve ilçenin özgün tatları bir araya geliyor. Ziyaretçiler, hem farklı şehirlerin mutfak kültürlerini tanıma hem de yöresel ürünlerini seyahat etmeden tatma imkanı buluyor.

Fuara yoğun ilgi gösteren Karabüklüler, yöresel lezzetleri uygun fiyatlarla temin etme fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, Anadolu’nun meşhur lezzetlerini Karabük halkıyla buluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Yöremden Gurme” fuarının belirli aralıklarla Karabük’te yeniden düzenleneceğini de ekledi.

Video için tıklayınız.

Bizi sosyal medyadan takip edin