Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
29 Ocak, 2025 20:47 tarihinde yayınlandı
0

Hanehalkı Anket Çalışması Başlıyor

Karabük Belediyesi, kentin ulaşım altyapısını iyileştirmek ve uzun vadeli çözümler geliştirmek amacıyla Karabük Ulaşım Ana Planı Projesi’ni hayata geçiriyor. Bu doğrultuda, 4 Şubat 2025 tarihinden itibaren merkez mahallelerde kapsamlı bir hanehalkı anket çalışması başlatılacağı duyuruldu.

Yapılan açıklamada, anketlerin kent içi ulaşımın mevcut durumu hakkında veri toplamak, trafik akışını düzenlemek ve toplu taşıma sistemini daha etkin hale getirmek amacıyla gerçekleştirileceğini belirtti. Anketler, hafta içi Pazartesi ve Pazar günleri hariç 16.00 – 22.00, Cumartesi günleri ise 10.00 – 22.00 saatleri arasında yapılacağı ifade edildi. hanehalkı anket çalışmasıÇalışma süresince anketörler, vatandaşların kapısını çalarak gerekli bilgileri toplayacak ve kimliklerini ibraz edecekler.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, çalışmanın önemine dikkat çekerek vatandaşlara çağrıda bulundu:

“Ulaşım Ana Planı, Karabük’ün trafik ve toplu taşıma sorunlarını tespit edip kalıcı çözümler üretmemize olanak sağlayacak. Vatandaşlarımızın günlük ulaşım alışkanlıklarını ve beklentilerini anlamak için anket çalışması yapacağız. Anketler tamamen bilimsel bir çerçevede yürütülecek ve elde edilen veriler, şehrimizin gelecekteki ulaşım projelerine yön verecek. Tüm hemşehrilerimizden, anket çalışmamıza destek olmalarını, anketörlerimize gerekli bilgileri eksiksiz şekilde vermelerini rica ediyorum. Karabük’ün daha yaşanabilir bir şehir olması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta takla atan otomobildeki 1 kisi oldu 5 kisi yaralandi lu9vDttE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta takla atan otomobildeki 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saat 07.30 sıralarında D-100 Karayolu Irmak köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Reşadiye istikametinden Sivas’ın Koyulhisar ilçesi yönüne seyir halinde olan O. D. (36) yönetimindeki 16 AY 840 plakalı Kia marka otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Kazada sürücü Osman Dündar ile araçta bulunan Ö. S. D. (9), S. D. (37), A. T. D. (5) ve E. Y. (48) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Meliha Dündar (60) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Meliha Dündar’ın cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunup bulunmadığının yapılacak tetkiklerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin