Hamit Çepni hayatını kaybetti - Karabük Haber Postası
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Haziran, 2025 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

Hamit Çepni hayatını kaybetti

Karabük’ün sevilen ve saygın iş insanlarından, Karabük Üniversitesi’nin kuruluş sürecinde büyük katkılar sunan Hamit Çepni, 92 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bir süredir Trabzon’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Çepni’nin vefatı, Karabük’te büyük üzüntüyle karşılandı.

Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi mezunu olan Hamit Çepni, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde bir dönem eğitim almış, ancak okulunu tamamlamadan Karabük’e dönerek ticaret hayatına atılmıştı. Uzun yıllar boyunca bölge ekonomisine katkı sunan Çepni, Karabük Üniversitesi’nin kurulmasında da aktif rol oynayarak kentin eğitim altyapısına önemli katkılarda bulundu.

Merhum Hamit Çepni’nin cenazesi, 3 Haziran Pazartesi günü öğle namazına müteakip memleketi Trabzon’un Sürmene ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.  Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin