Reklam
Reklam

Halk Otobüslerinde Yapay Zeka Dönemi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Mayıs, 2023 16:56 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesi tarafından hizmete sunulacak olan yeni Halk Otobüsleri  yapay zeka ürünleri ile takip edilecek, aynı zamanda ücret toplama sistemleri de HAVELSAN tarafından yeni araçlara uyarlanacak

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, “Karabük Belediyesi ile HAVELSAN arasında imzalanan iş birliği protokolü ile yeni halk otobüslerimiz yapay zeka ürünleri ile takip edilecek olup, aynı zamanda ücret toplama sistemleri de HAVELSAN tarafından yeni araçlarımıza uyarlanacaktır” dedi.

Karabük Belediyesi ile  HAVALSEN arasında işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile Belediye tarafından alınan yeni halk otobüsleri yapay zeka ürünleri ile takip edilecek, aynı zamanda ücret toplama sistemleri de HAVELSAN tarafından yeni araçlara uyarlanacak.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptığı açıklamada;”Karabük Belediyesi ile HAVELSAN arasında imzalanan iş birliği protokolü ile yeni halk otobüslerimiz yapay zeka ürünleri ile takip edilecek olup, aynı zamanda ücret toplama sistemleri de HAVELSAN tarafından yeni araçlarımıza uyarlanacaktır.

HAVELSAN Genel Müdürü Sayın Dr. Mehmet Akif Nacar, Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Aksöz, Genel Müdür Yardımcısı Ömer Özkan, İş Geliştirme Direktörü Dr. Arif Furkan Mendi ve Proje Sorumlusu Çınar Çolakoğlu’nun katılımlarıyla HAVELSAN ile iş birliği protokolümüzü imzaladık.

İmzalanan bu protokol ile yeni halk otobüslerimiz yapay zeka ürünleri ile takip edilecek, aynı zamanda ücret toplama sistemleri de HAVELSAN tarafından yeni araçlarımıza uyarlanacaktır.İlgilerinden dolayı HAVELSAN Genel Müdürü Sayın Dr. Mehmet Akif Nacar ve ekibine teşekkür ederim” dedi. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.