Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Şubat, 2019 13:03 tarihinde yayınlandı
0

Halk Günü toplantıları devam ediyor

2018 yılının ilk haftasından bu yana aralıksız devam eden Halk Günü toplantıları bir gün gecikme ile bu hafta Salı günü gerçekleşti.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatı ile vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlemek, çözüm yollarını beraber üretmek adına başlatılan toplantılarda bugüne değin binlerce talep ve istek çözüme kavuşturuldu.

Kaymakamlık ve Belediye birim müdür ve amirlerinin hazır bulundukları Halk Günü toplantılarında Ürkmezer, vatandaştan aldığı talebi ilgili birim müdürüne iletirken talebin takibinin yapılması ve talep sahibinin bilgilendirilmesi talimatlarını da veriyor.

Bir yılı aşkın bir süredir toplantılara devam ettiklerini ve aldıkları olumlu geri dönüşlerden mutlu olduklarını ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Daha önce de belirttiğimiz gibi burada amacımız vatandaşla Devleti buluşturmak. Sorunlara kesin ve ivedilikle çözüm üretmek. Bu nedenle Halk Günü Toplantıları bu bağlamda çok etkili oluyor. Vatandaşlarımız birinci elden dertlerini, sorunlarını ya da taleplerini iletebiliyorlar” dedi.

Safranbolu’nun ve Safranbolu halkının her daim hizmetin en iyisine, en güzeline layık olduğunun farkında olarak her zaman aynı azim ve şevkle çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Ürkmezer; “Toplantılarda yaptığımız işlerin hangi düzeyde amacına uygun yaptığımız ve gerçekten hedeflediğimiz neticeyi alıp alamadığımız konusunda doğrudan o hizmetten faydalanan muhataplarımızla bilgi almamızı sağlanıyor. Dolayısıyla yürüttüğümüz hizmetlerde nerelerde aksaklık olduğunu bire bir gözlemleme, tespit etme ve gerektiğinde de düzeltme şansımız oluyor. Ayrıca, toplantılar bizlere gelebilecek yanlış ve eksik bilgileri daha doğru bir biçimde fark etmemizi sağlıyor’’ dedi.

Ürkmezer,  toplantının sonunda aileleri ile birlikte toplantıya katılan miniklerle ilgilenirken çeşitli hediyeler verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
saatlerce pesinden kostular kurbanlik dana ilceyi birbirine katti uxhQ8uC7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Saatlerce peşinden koştular: Kurbanlık dana ilçeyi birbirine kattı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde kurban pazarından kaçan dana, saatler süren kovalamacanın ardından veteriner hekimin sakinleştirici iğnesiyle yakalandı.

İnebolu ilçesi İkiçay mevkiinde kurulan kurban pazarında bulunan bir dana, sahibinin elinden kaçarak pazardan uzaklaştı. Şehit Rahmi Yılmazer Caddesi üzerinden ilçe merkezine doğru koşan kurbanlık dana, sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Cadde üzerinde kendisini yakalamaya çalışan vatandaşlara da saldıran dana, ilçede hareketliliğe neden oldu. Otobüs Terminali’ne kadar kaçan hayvan, burada ekipler tarafından kontrol altına alınmaya çalışıldı. Kurbanlık dana, veteriner hekimin yaptığı sakinleştirici iğnenin ardından etkisiz hale getirildi. Ekiplerin ve vatandaşların yardımıyla yeniden kurban pazarına getirilen dana, sahibine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin