blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Şubat, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Halit Ergül’ün Bolu manzaralı üçüncü otelinde çalışmalar devam ediyor: “Cani Halit”

Kartalkaya’da 78 şahsa mezar olan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül’ün Gölcük Tabiat Parkı yolunda ‘Bolu manzaralı’ yaptırdığı 3.otelinde çalışmalar devam ediyor. Ergül’ün Gazelle otelinin üstünde yapılan yeni otele yakın bir noktada vatandaşlar, “Ne oldum değil ne olacağım diyeceksin bu hayatta. Cani Halit” yazılı pankart astı. Ayrıyeten Gazelle Otel’de Halit Ergül’ün eşi Emine Ergül’ün emekçilere fiyatsız müsaade vermesi sonrasında çalışanların ayaklandığı ortaya çıktı.
Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 10 gün evvel Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangın faciasında 78 kişi hayatını kaybetti. Yangın faciasında yaralanan 50 bireyden 48’inin tedavisi tamamlandı. Dava evrakına ait gözaltına alınan 28 bireyden 19’u tutuklandı, 8’i isimli denetim kaidesiyle 1 kişi ise olağan olarak özgür bırakıldı.

Gazelle’de fiyatsız müsaade tartışması: Emekçiler ayaklandı
Facia otelinin sahibi Halit Ergül’ün başka işletmesi ve tıpkı ihmallerin bulunduğu 5 yıldızlı Gazelle Otel yaşananların akabinde kapatıldı. Kapatma kararı alan Grand Kartal A.Ş. yetkilisi Halit Ergül’ün eşi Emine Ergül, yönetim kurulu kararıyla çalışanlara 3 ay fiyatsız müsaade verileceği açıkladı. Yapılan toplantıda çalışanlar ayaklanarak, teklifi kabul etmedi. Avukatla yapılan görüşmeler sonrasında emekçilere 1 ay içerisinde hak ve tazminatlarının verileceği taahhüt edildi. Emine Ergül imzalı dilekçe çalışanlara verildi. Verilen dilekçede, “Meydana gelen yangın sonucunda, çalışanların mağdur olmaması için fiyatsız müsaade konusunda görüşünüz alınmış, lakin onay vermemeniz nedeniyle iş akdiniz haklı nedenle ve mecburî olarak feshedilmiştir. Tüm personellik haklarınız, en geç 1 ay içerisinde tarafınıza ödenecektir” sözlerine yer verildi.

Ultra lüks Bolu görünümlü üçüncü otel
Halit Ergül’ün Karacasu beldesinde yaptırdığı 35 odalı ultra lüks 3’üncü oteli görüntülendi. Otel inşaatının kabasının bir kısmının bittiği ve içeride çalışmaların devam ettiği görüldü. Kapısında güvenlik ve içerisinde çalışanların olduğu inşaat alanı görüntülendi. Gölcük Tabiat Parkı yoluna yeni otelini yaptıran Ergül’ün ayrıyeten Gölcük Tabiat Parkı’nda bulunan öbür işletmesinin de kapatıldığı öğrenildi.

Gazelle Otel’e pankart astılar: “Cani Halit”
Halit Ergül’ün sahibi olduğu Gazelle Resort Otel’in giriş yolundaki parka, vatandaşlar tarafından "Ben 78 canın ailelerinin hatta tüm Türkiye’nin sesiyim. Ne oldum değil ne olacağım diyeceksin bu hayatta. Cani Halit" yazılı pankart asıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
28 Ocak, 2026 17:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

YÖREMDEN GURME KARABÜK’TE

Karabük’te düzenlenen “Yöremden Gurme” Lezzet Fuarı, Kares Alışveriş Merkezi’nde Karabüklülere kapılarını açtı. 

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel tatların buluştuğu fuar, doğal ve taze ürünleriyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Anadolu’nun zengin mutfak kültürünü yansıtan fuarda; peynir, zeytin, bal, sucuk, baharat çeşitleri, yöresel reçeller, kuruyemişler, sirkeler, soslar ve kahvaltılık ürünler başta olmak üzere birçok lezzet ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Fuarda özellikle kahvaltılık ürünlerde yüzde 30’a varan indirimlerdikkat çekiyor.

SON 4 GÜN KALDI

Kares Alışveriş Merkezi’nin zemin katında kurulan stantlarda gerçekleştirilen “Yöremden Gurme” fuarının, 1 Şubat Pazar günü sona ereceği bildiren Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, lezzet şölenine katılmak isteyen vatandaşlar için fuarda son 4 güne girildiğini vurgulandı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE TÜRKİYE HAVASI

Türkiye’nin 7 bölgesinden getirilen yöresel ürünlerin sergilendiği fuarda; Siirt’ten Batman’a, Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya, Afyon’dan Kahramanmaraş’a kadar birçok il ve ilçenin özgün tatları bir araya geliyor. Ziyaretçiler, hem farklı şehirlerin mutfak kültürlerini tanıma hem de yöresel ürünlerini seyahat etmeden tatma imkanı buluyor.

Fuara yoğun ilgi gösteren Karabüklüler, yöresel lezzetleri uygun fiyatlarla temin etme fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, Anadolu’nun meşhur lezzetlerini Karabük halkıyla buluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Yöremden Gurme” fuarının belirli aralıklarla Karabük’te yeniden düzenleneceğini de ekledi.

Video için tıklayınız.

Bizi sosyal medyadan takip edin