Karabük Postası tarafından
01 Temmuz, 2014 07:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Hakim ve Savcılara Veda Yemeği Düzenlendi

Safranbolu Adliyesinde görev yapmakta iken Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun 2014 yılı Yaz Kararnamesi ile yeni görev yerleri açıklanan Hâkim ve Savcılara veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğine Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Safranbolu Cumhuriyet Savcısı Kenan Göksu ve çok sayıda misafir katıldı. Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun 2014 yılı Yaz Kararnamesi ile yeni görev yerleri açıklanan hâkim ve savcılara düzenlenen veda yemeğinde kısa bir konuşma yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; Safranbolu’nun dünyanın en iyi korunmuş 20 kentinden biri olduğunu belirterek “Bu güzel kenti korumak sadece maddi anlamda bu binaları korumak, sokakları korumak değil aynı zamanda örfü, âdeti, yaşam stilini de korumaktır. Bizim örflerimiz ve adetlerimiz içerisinde de hiç kimseyle kötü olmamak herkese iyi yaklaşmak vardır. Başta esnaf kültürü olmak üzere aile ilişkilerini, sokak ilişkilerini en iyi haliyle yürütmek var. Bu da emniyetimizin de başarısıyla orantılı; ama bir o kadar da Safranbolu halkının olaysız yaşamak, vukuatsız gün geçirmek gibi bir hususiyetiyle de bu orantılı. Bu güzel şehirde adliye nazarında da olayların az olduğunu görmekteyiz. Nüfus başına düşen dosya sayısının az olduğunu düşünüyorum. Değerli emniyet müdürümüzle de bunu zaman zaman paylaşıyorum. 50 bini aşkın insanın yaşadığı Safranbolu da başka şehirlerle oranladığımız da buranın gerçekten düşük sayıda olaylara sahip bir kent olduğunu görmekteyiz. Tabi ki bundan dolayı mutluluk duyuyoruz. Böyle güzel bir yerde ilk görevlerinizi yapmak bence başarılarınızı bundan sonra daha da üst seviyeye çıkaracaktır. Sizlere bundan sonraki kişisel hayatlarınızda başarılar diliyorum. Yeni görev yerlerinizde mutluluklar ve hayırlı görevler diliyorum” dedi. Safranbolu Adliyesinde görev yapmakta iken Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun 2014 yılı Yaz Kararnamesi ile Cumhuriyet Savcısı Halil İbrahim Pala Suşehri’ne İlçesine, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih Öğe Çemişgezek İlçesine, Cumhuriyet Savcısı Zeliha Dereli Eskil İlçesine, Safranbolu Hâkimi Yusuf Menteş Tufanbeyli İlçesine atandı. Veda konuşmalarının ardından görev yerleri değişen hakim ve savcılara hediyeler verildi.  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akrobasi hareketleri yapan motosikletliler sivil trafik ekiplerine takıldı

Düzce’de şikayetlerin yoğun geldiği Üniversite hastanesi otoparkında sivil kontrol yapıldı. Akrobasi hareketleri yapan motosiklet şoförlerine cezai süreç uygulandı.
Düzce Üniversitesi Hastanesinin otoparkında son günlerde artan şikayetler üzerine bölgede polis gruplarınca kontrol yapıldı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü grupları daima şikayetlerin geldiği Düzce Üniversitesi otoparkında sivil kontrol gerçekleştirdi. Bölgede bulunan motosiklet şoförlerinin akrobasi hareketleri, abartı egzoz ile yaptıkları hareketler sivil trafik takımlarınca kayıt altına alındı. Otopark çıkışında da yapılan kontrol ile birlikte onlarca motosikletli şoför kontrole alındı. Bir çok hususta yapılan kontrolde hem akrobasi hareketleri yapan hem abartı egzozlarla ilerleyen yahut eksikleri olan şoförlere çeşitli hususlardan binlerce lira cezai süreç uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin