Karabük Postası tarafından
19 Mart, 2023 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Haftayı Kayıpsız Kapattık

Karabük İdmanyurduspor, kendi saha ve seyirci, önünde konut ettiği Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor’u 3-1 yendi Karabük İdmanyurduspor, Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor’u 3-1 yenerek haftayı üç puanla kapattı. Bölgesel Amatör ligi 5. Gurupta mücadele eden Karabük İdmanyurduspor , ligin 19. Haftasında konuk ettiği Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor’u yenerek haftayı üç puanla kapattı. Maça fırtına gibi başlayan Karabük İdmanyurduspor, karşılaşmanın ikinci dakikasında Ogün Yıldırım’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri spor ilk golün şokunu atlamazken, Karabük İdmanyurduspor karşılaşmanın 5.dakikasında Faruk Kaya’nın attığı golle 2-0 öne geçti. Kastamonu Özel İdare Köyhizmetleri Spor’Emre Çakırtaş’ın attığı goglle skoru 2-1 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca ilk yarı 2-1 Karabük İdmanyurduspor’un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya 2-1 galibiyetle başlayan Karabük İdmanyurduspor, farkı ikiye çıkarmak için baskı yaparken,istediği gole 72. dakika ulaştı. Karabük İdmanyurduspor Emin Akyıldız’ın attığı gollere skoru 3-1 yaptı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca temsilcimiz Karabük İdmanyurduspor karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak puanını 38’e çıkarttı. Gurubumuzda lider olan Bartınspor ise, kendi saha ve seyircisi önünde Gölbaşı Belediyespor’la 1-1 berabere kalarak puanını 39’a çıkartıp liderliğini devam ettirdi. Haftayı üç puanla kapatan Karabük İdmanyurduspor, Çarşamba günü deplasmanda 1926 Polatlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. (Nurettin Acar)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
30 Ocak, 2026 14:53 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

ET FİYATLARINDA DUR DURAK YOK

Karabük’te et fiyatlarına yapılan son zam, vatandaşın tepkisini çekti. Yaklaşık 20 gün önce kilosu 800 TL’den satılan kıyma, 150 TL’lik artışla 950 TL’ye yükselirken, diğer et ürünlerinde de dikkat çeken fiyat artışları yaşandı. Kısa sürede gelen zamlar “Bu kadar da olmaz” dedirtti.

Edinilen bilgilere göre, kent genelinde kıymanın kilosu 950, dana kuşbaşının kilo fiyatı 1.050 TL’ye çıkarken, dana kemikli et 850 TL’den, kuzu kemikli et ise 950 TL’den satışa sunulmaya başlandı. Yapılan zamlarla birlikte sucuk, salam ve benzeri diğer et ürünlerinde de yüksek oranlı artışlar gözlendi.

Vatandaşlar, art arda gelen zamların artık bütçelerini zorladığını belirterek duruma tepki gösterdi. Özellikle dar gelirli aileler, etin sofralarından neredeyse tamamen çıktığını ifade ederken, “20 gün gibi kısa bir sürede bu kadar yüksek bir artışı anlamak mümkün değil” sözleriyle tepkilerini dile getirdi.

Öte yandan, kasapların bağlı olduğu meslek odalarının fiyat artışlarına sessiz kalması ve zamlara adeta çanak tutması da eleştirilerin odağında yer aldı. Tüketiciler, denetimlerin artırılmasını ve fiyat artışlarının gerekçelerinin kamuoyuna açık bir şekilde açıklanmasını talep ediyor. Ramazan ayına girilmesi ile Karabük’te et fiyatlarının daha da artabileceği belirtilirken, vatandaşlar ise yetkililerin bir an önce harekete geçmesini ve fahiş fiyat artışlarına karşı somut adımlar atılmasını bekliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin