blank
Haber Merkezi tarafından
30 Temmuz, 2025 14:27 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Güven’den Yenilenen Spor Tesislerine İnceleme

Güven’den Yenilenen Spor Tesislerine İncelemeKarabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, beraberinde Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Yatırım ve İşletmeler Şube Müdürü Nizamettin Yılmaz ile birlikte Yeni Mahalle Spor Salonu ve 5000 Evler Sentetik Futbol Sahası’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Yeni sezona hazırlık kapsamında zemin yenileme işlemleri süren Yeni Mahalle Spor Salonu’nda yapılan çalışmaları değerlendiren İl Müdürü Güven, salonun tekerlekli sandalye basketbol süper ligi başta olmak üzere profesyonel ligler ve çeşitli turnuvalara ev sahipliği yapmaya hazır hale getirileceğini belirtti.

5000 Evler Sentetik Futbol Sahası’nda da devam eden zemin yenileme ve iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyen İl Müdürü Güven, amatör liglerde daha kaliteli karşılaşmaların oynanabilmesi adına saha standartlarının yükseltildiğini vurguladı. Yeni sezonda futbol sahasının, bölgedeki amatör futbol kulüplerine ve turnuvalara ev sahipliği yaparak spora katkı sağlaması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
30 Temmuz, 2025 14:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KTSO Başkanı Çapraz: “Geçmiş Olsun Karabük”

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Fatih Çapraz, 23 Temmuz 2025 tarihinde Karabük’ün çeşitli bölgelerinde başlayan orman yangınlarına ilişkin bir açıklama yayımlayarak, yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yaşanan orman yangınlarının derin üzüntüye yol açtığını belirten Çapraz, “Öncelikle, yangınlardan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Yangınla mücadelede gösterilen özverili çalışmalara da değinen Başkan Çapraz, devlet yetkililerinden gönüllülere kadar birçok kesime teşekkür etti. Çapraz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Büyük bir özveriyle çalışan Devlet büyüklerimize, Karabük Valimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Bürokratlarımıza, STK’larımıza, yangınla mücadelede yoğun gayret gösteren itfaiye ekiplerimize, orman işçilerimize, AFAD ekiplerine, kolluk kuvvetlerimize, gönüllülerimize ve çağrılarımıza kulak vererek iş makinesi ve araçlarını yangın bölgelerine sevk eden üyelerimize teşekkür ediyoruz.”

Yangınların kontrol altına alınmasında tüm kurumların seferber olduğunu vurgulayan Çapraz, zorlu hava şartlarına rağmen verilen mücadele sayesinde yangınların kontrol altına alındığını söyledi.

“Karabük olarak dayanışma içinde bu zor günleri geride bırakacağımıza olan inancımız tamdır” diyen Başkan Fatih Çapraz, “Bu vesileyle emeği geçen herkese tekrar teşekkür eder, doğamıza hep birlikte sahip çıkacağımıza olan inancımızı yinelemek isterim.” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.