Reklam
Reklam
zeze
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
21 Aralık, 2025 14:36 tarihinde yayınlandı
0

Gündoğdu: “Eskipazar’da Kamu Zararı Görmezden Gelinemez”

Saadet Partisi Karabük İl Başkanı Aziz Gündoğdu, Eskipazar ilçesinde geçmişte yapılan ve arazi kayması gerekçesiyle atıl hale gelen hastane binasıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Gündoğdu, söz konusu binanın Karabük halkının vicdanında açık bir kamu zararı olarak durduğunu belirterek, “Bu tablo ortadayken, aynı ilçede yeni bir hastane ihalesinin yapılmış olması, ne yazık ki sorumluların hesap vermekten kaçtığını, hatalardan ders çıkarılmadığını göstermektedir.” dedi.

 “ZEMİN ETÜDÜ NEDEN SAĞLIKLI YAPILMADI?”

Saadet Partisi İl Başkanı Gündoğdu, kamuoyunun yanıt beklediği soruları da gündeme getirerek şunları söyledi:

“Bu hastane yapılmadan önce zemin etüdü neden sağlıklı yapılmadı? Milyonlarca lira kamu kaynağı heba edilirken kimler görevini ihmal etti? Atıl durumda bekleyen hastane binasıyla ilgili bugüne kadar hangi idari ve hukuki işlemler yapıldı?”

Eskipazar halkının hastanesiz bırakıldığını vurgulayan Gündoğdu, kamu kaynaklarının plansızlık ve ihmalkârlık nedeniyle israf edilmesini kabul etmediklerini ifade etti. Yeni ihalenin eski hataların üzerini örtme çabası olmaması gerektiğini belirten Gündoğdu, asıl meselenin oluşan kamu zararının hesabının sorulması olduğunu dile getirdi.

“BU MESELE SİYASİ DEĞİL, VİCDANİ BİR MESELEDİR”

Açıklamasında yetkililere seslenen Gündoğdu, “Sorumlular ortaya çıkarılmadan, kamu zararı telafi edilmeden ve şeffaf bir süreç işletilmeden atılan her adım, aynı yanlışların tekrarına davetiye çıkarır. Eskipazar halkının sabrı tükenmiştir. Bu mesele siyasi değil, ahlaki ve vicdani bir meseledir. Kamu malı sahipsiz değildir” dedi. Saadet Partisi olarak sürecin takipçisi olacaklarını vurgulayan Gündoğdu, konunun üzerinin kapatılmasına izin vermeyeceklerini belirterek açıklamasını, “Kamu zararı kader değildir, ihmaldir. İhmalin hesabı sorulmalıdır” sözleriyle tamamladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin