Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Eylül, 2019 08:47 tarihinde yayınlandı
0

Gümüş’ten “Uyum Programı” öğrencilerine ziyaret

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, “Uyum Programı” kapsamında eğitime başlayan öğrencileri ziyaret etti.
Safranbolu Ünsal Tülbentçi İlkokulu’nu ziyaret ederek birici sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Gümüş, 2019-2020 eğitim öğretim yılında öğrenciler,in “Uyum Programı” doğrultusunda sınıfları doldurduğunu söyledi.
Aile ortamından çıkarak ilk defa okula başlayacak olan öğrencilerin bu sürede okula alışacaklarını ifade eden Gümüş, “2019-2020 eğitim öğretim yılına eğitimcilerimiz 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda hazırlanarak, eğitim ortamlarını daha temiz, daha sağlıklı, daha güvenli ve daha teknolojik hale getirmek için gayret gösterdiler. Uyum haftasında; eğitim kademesine yeni başlayan öğrencilerimiz için sınıflarını, öğretmenlerini ve okulu tanımaya yönelik ön hazırlıkların yapıldığını, okula uyum konusunda planlanan çalışmalar arasında, yeni dönemde uygulanacak tasarım beceri atölyeleri, sosyal etkinlikler modülü, dijital içerikler, yeni programlar, kılavuzlar, ders kitapları gibi uygulamalara yer verilecek. Geleceğin teminatı olan, milletimizin en değerli varlığı olan çocuklarımızın; vatanına ve milletine hayırlı birer birey olarak yetişmelerinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm eğitim paydaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Gümüş, yeni eğitim öğretim yılının Safranbolu’ya ve velilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak defterdarligindan anlamli acilis qb5el3Zj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış

Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin