Karabük Postası tarafından
10 Mart, 2023 16:29 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gümüş’ten Depremzede Öğrencilerin Velileri ile Toplantı

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Safranbolu'ya  deprem bölgesindeki illerden gelen ve İsmail Necati Efendi Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurdunda kalan ilkokul ve ortaokul öğrenci velileri ile bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş toplantıda, deprem bölgesindeki illerden gelen öğrencileri  ve vatandaşları Safranbolu'da  ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Müdür Gümüş, depremde hayatını kaybeden vatandaşları dualarında unutmadıklarını belirterek, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet diledi. Toplantıda ilçede misafir olarak bulunan velilerin talep ve önerilerini dinleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, eğitim öğretimle ilgili tüm ihtiyaçların karşılanması için çaba sarf ettiklerini ifade etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, okul yöneticilerinin de hazır bulunduğu istişare toplantısının sonunda ilçedeki misafir öğrencilerin ve ailelerinin Safranbolu eğitim ailesi olarak her daim hizmetinde olduklarını söyledi. (Halil Kızılyer)  

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu Üniversitesi Senatosu, akademik performans ve 2025 hedeflerini değerlendirdi

Kastamonu Üniversitesi Senato Toplantısında akademik performans ile 2025 yılı gayeleri görüşüldü.
Kastamonu Üniversitesi Senato Toplantısı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal başkanlığında Kastamonu Üniversitesi Senato Salonu’nda yapıldı. Toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Atalan, Prof. Dr. Ömer Küçük ve Prof. Dr. Selahattin Kaymakcı’nın yanı sıra Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. İbrahim Demirbaş ve senato üyeleri katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Ramazan ayının iyi olmasını dileyerek, Kastamonu Üniversitesi’nin 2025 yılı maksatlarına ve önceliklerine dair değerlendirmelerde bulundu.
Rektör Topal, akademik ve idari süreçlerin güzelleştirilmesi konusunda yürütülen çalışmaların değer taşıdığını vurguladı.
Yeni atanan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaymakcı’yı tebrik eden Rektör Topal, Prof. Dr. Kaymakcı’nın Kastamonu Üniversitesine katkılar sağlayacağına inandığını ve yeni misyonunda kendisine muvaffakiyetler diledi.
Toplantıda, Kastamonu Üniversitesi’nin çeşitli akademik üniteleri tarafından 2024 yılı akademik performans dataları sunuldu ve gelecek periyot stratejileri üzerinde görüşmeler yapıldı. İştirakçiler, Kastamonu Üniversitesi’nin gelecekteki maksatları doğrultusunda yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulundu.
Senato toplantısı, gündem unsurlarının görüşülmesi ve alınan kararların akabinde sona erdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.