Karabük Postası tarafından
30 Ağustos, 2023 13:50 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

GSİM’de Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde İl Müdürü  Coşkun Güven Başkanlığında Hizmet Müdürleri, Şube Müdürleri, Yurt Müdürleri, İlçe Müdürleri ve Gençlik Merkezi Müdürleri ve ilgili personellerin katıldığı koordinasyon ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Kurumun iş ve işlemleri ile ilgili genel değerlendirmeden sonra, her birimin görev ve sorumluluklarına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. 2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi öncesi Üniversite yerleştirmeleri ve sonrasında Yurt başvuru ve kayıt süreci ile ilgili görüşlerin alınarak, Karabük'e gelecek gençlerin barınmalarına yönelik alınacak tedbirler görüşüldü. Yurtların hazırlanmasına yönelik çalışmalar hakkında Yurt Müdürlerinden bilgi alındı. Gençlik Hizmetleri faaliyet takvimi, Deneyap Atölye Çalışmaları, Kamplar, Kültür ve Sanat Yarışmaları vb konularında değerlendirmelerde bulunuldu. GSB Spor Okulları kapsamında binlerce gençle  yürütülen spor faaliyetleri, Analig, Okul Sporları ve Federasyon faaliyetleri kapsamında Karabük'te tamamlanan organizasyonların değerlendirilmesi yapılarak, bundan sonra alınacak ulusal ve uluslararası organizasyonlarla ilgili süreçler görüşüldü. Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, katılım sağlayan yöneticiler nezdinde, tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, yeni dönemde de aynı heyecan ve arzu ile çalışmalarına hız kesmeden devam edileceğini söyledi. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsunlu minik ressam dünya birincisi oldu

Samsun’un İlkadım İlkokulu 3. öğrencisi Saliha Zeren Üsen, "36. Memleketler arası Çocuk Fotoğrafları Yarışması"nda dünya birincisi oldu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve ve bir sanat merkezi iş birliğiyle düzenlenen yarışa 27 ülkeden 4 bin 100 eser katıldı. Müsabakada Saliha Zeren Üsen’in hayal gücü ve sanat sevgisiyle hazırladığı eser, heyet üyeleri tarafından büyük beğeni topladı. Üsen, müsabakada birincilik mükafatına layık görüldü.
Okul Müdürü Aydın Peker, Millî Eğitim Bakanlığı’nın yürürlüğe koyduğu Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında okullarında oluşturulan açık hava sınıfı ve ömür marifetleri atölyesinin, öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarmak için kıymetli bir fırsat sunduğunu belirtti. Peker, "Öğrencilerimizin gerek akademik gerek ömür marifetlerini geliştirmelerine dayanak oluyoruz" dedi.
Peker, bu büyük başarıda emeği geçen başta sınıf öğretmeni olmak üzere, Üsen’in ailesine teşekkür ederek, "Öğrencimiz Saliha Zeren Üsen’i yürekten kutluyoruz" sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.