blank
Asuman Doğan tarafından
28 Mart, 2025 10:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

GSİM’de Aylık Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün aylık Birim Yöneticileri ve İlçe Müdürleri toplantısı Video Konferans yöntemi ile yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven Başkanlığında, Hizmet Müdürleri, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, Yurt Müdürleri ve Gençlik Merkezi Müdürlerinin katıldığı değerlendirme toplantısında Gençlik , Spor ve Yurt Hizmetleri faaliyetleri , tesislerin iyileştirmelerine yönelik çalışmaları , kaynakların etkin ve verimli kullanılması, personel, öğrenci, sporcu ve velilerle ilişkiler, İl Karnesi verileri konularında görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Nisan ayı içerisinde Karabük'te düzenlenecek ulusal spor organizasyonları, YurtLig Müsabakalarına yönelik hazırlık çalışmalarının da görüşüldüğü toplantıda, Deneyap Atölye çalışmaları, UNİDES Projesi , Ulusal Kampların hazırlıkları, Medeniyet Tarih Kültür Turları ve Bir Destandır Çanakkale Projesi kapsamında Çanakkale Savaşları'nın 110. yılı anısına 110 bin gencin kente getirilerek tarih bilinci kazanmaları ve milli değerlerle buluşmalarının sağlanacağı proje çalışmaları, Yurtlarda barınma ve beslenme hizmeti verilen gençlere yönelik sosyal , kültürel ve sportif faaliyet süreçleri ile diğer faaliyetler hakkında değerlendirilmelerde bulunuldu. Kamu hizmetlerinin yürütülmesinde , hizmet alanların memnuniyetine yönelik çalışmalarının da görüşüldüğü toplantıda Ramazan Bayramı ve sonrasındaki İdari İzin süreci konuları da görüşüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
20 Mayıs, 2025 10:58 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Final Tarihine Tepki: “Gerekirse Maça Çıkmayız!”

ESKİPAZAR BELEDİYESPOR VE SAFRANBOLUSPOR'DAN ORTAK AÇIKLAMA

Karabük Amatör Ligi Metin Güney Sezonu’nda finale yükselen Eskipazar Belediyespor ve Safranboluspor, final tarihine tepki gösterdi. Karabük Futbol İl Tertip Komitesi tarafından 21 Mayıs Çarşamba günü oynanması kararlaştırılan final müsabakasının hafta sonuna alınmasını isteyen iki kulüp, kararın yeniden değerlendirilmemesi halinde maça çıkmama ihtimallerini gündeme getirdi.

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa’nın da katıldığı toplantıda kulüp yöneticileri bir araya gelirken, her iki takım finalin 25 Mayıs Pazar günü oynanması talebinde bulundu. Ortak açıklama yapan kulüpler, hafta içi oynanacak bir karşılaşmanın taraftar katılımını olumsuz etkileyeceğine dikkat çekti.

PLAYOUT BASKISI VE FİKSTÜR SIKIŞIKLIĞI

Karabük futbol kamuoyunda da tepkiyle karşılanan karar, finali kazanacak takımın kısa süre içinde Eflanispor ile playout maçına çıkacak olması nedeniyle eleştiriliyor. Spor çevreleri, hem final hem de playout maçlarının birer hafta arayla oynanması gerektiği konusunda hemfikir.

“FUTBOLUN RUHUNA ZARAR VERİR”

Yayımlanan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Hafta içi oynanacak bir final, taraftar katılımını düşürecek, futbolun ruhuna zarar verecektir. Bu nedenle 25 Mayıs Pazar günü oynanmasını talep ediyoruz. Kararın değişmemesi durumunda, final müsabakasına çıkmamak dahil tüm seçenekleri değerlendireceğimizi kamuoyuyla paylaşıyoruz.”

Kararın yeniden gözden geçirilip geçirilmeyeceği merakla beklenirken, iki kulübün kararlı tutumu amatör futbol camiasında geniş yankı buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin