Bolu’da hekimin kullandığı araba, hastaneye gittiği sırada karşı taraftan gelen yolcu midibüsüyle çarpıştı. Kazayı duyan meslektaşları olay yerine gelerek, sıhhat takımlarıyla birlikte yaralı doktor arkadaşlarına müdahale etti.
Kaza, Bolu-Mudurnu kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Bolu’dan Mudurnu İlçe Devlet Hastanesi’ne gitmekte olan doktor Ömer Faruk Öncel idaresindeki 27 AIJ 032 plakalı araba, karşı taraftan gelen ve Mudurnu-Bolu çizgisinde yolcu taşıyan Murat Danışman yönetimindeki 14 LF 902 plakalı midibüsle çarpıştı.
Çarpışmanın tesiriyle her iki şoför de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sıhhat ve jandarma takımları sevk edildi. doktor Ömer Faruk Öncel’in kaza yaptığını duyan ilçedeki meslektaşları da olay yerine gelerek sıhhat gruplarıyla birlikte birinci müdahaleyi yaptı.
Kazanın akabinde yaralılar hastaneye kaldırılırken, çarpışma nedeniyle iki araçta da önemli maddi hasar meydana geldi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Göreve giderken kaza yaptı: Doktor arkadaşları da olay yerine koştu
Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.
Taraftarlar duygularını paylaştı
Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.
Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.
Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

