Göktepe Yaylası’na Elektrik ve Telefon Hattı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ocak, 2017 14:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Göktepe Yaylası’na Elektrik ve Telefon Hattı

Yenice’nin en güzide piknik alanlarından biri olan Göktepe Yaylası’nda elektrik ve telefon hattı sorunu gideriliyor.
Göktepe Yaylası’nın uzun yıllardan beri sorunu olan ve üç yıldır yapılan çalışmalar neticesinde elektrik yüksek gerilim ve telefon hattı 2017 yılı yatırım programına alındı.
Çeltik Köyü Muhtarı Sezai Çoban yaptığı açıklamada; “ Göktepe Yaylamız vatandaşlarımızın yaz ve kış aylarında piknik yapmak için gittiği mesire alanlarından bir tanesidir. Ayrıca ormanlarda çalışan orman köylümüzün de çalıştığı bölge . Göktepe Yaylamızda elektrik ve telefon sorunumuz vardı. Göktepe Yaylamızın elektrik yüksek gerilim hattı 2017 yılı yatırım programına alındı. Hat Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından çekilecek. Akabinde de baz istasyonları kurulacak. Piknik yapmak için Göktepe Yaylasına gelen vatandaşlarımızın ve ormanlarda çalışan orman köylümüzün mağduriyetleri giderilecek. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel başta olmak üzere, orman teşkilatına ve konuyla ilgili emeği geçen herkese Köy Muhtarı olarak köylüm ve Yenice halkı adına teşekkür ederim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 13
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
21 Nisan, 2026 14:01 tarihinde yayınlandı
0
0

Seralarda yeni sezon fide dikimiyle başladı

Eskipazar ilçesinde, Babalar Köyü’nde örtü altı üretim yapılan seralarda yeni sezon düzenlenen fide dikim programıyla açıldı. Programa Eskipazar İlçe Kaymakamı Kübra Ustaoğlu da katıldı.

Köy sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, sezonun ilk fideleri toprakla buluşturulurken, üreticiler yeni dönem için umutlarını dile getirdi. Program kapsamında Babalar Köyü Muhtarı Dursun Yaman, köyde yürütülen tarımsal faaliyetler hakkında Kaymakam Ustaoğlu’na bilgi verdi.

Örtü altı yetiştiriciliği yapan çiftçilerle bir araya gelen Kaymakam Kübra Ustaoğlu, tarımın ilçe ekonomisi açısından taşıdığı öneme dikkat çekti. Üreticilere destek mesajı veren Ustaoğlu, fide dikimi sırasında çiftçilerle sohbet ederek yeni sezonun hayırlı, bereketli ve bol kazançlı geçmesi temennisinde bulundu.

Gerçekleştirilen program, üreticilerle yapılan görüşmeler ve iyi dileklerin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin