karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Ramazan Öztürk tarafından
30 Ekim, 2015 08:20 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:58
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Gökçebey’de Teneke Tavuk Tanıtım Filmi Çekildi

ZONGULDAK İl Özel İdaresi ve BAKKA’nın ortaklaşa Zonguldak Yöresel Yemek ve Ürünlerinin tanıtım projesinde, Gökçebey İlçesi Teneke Tavuk Kebabı ile Örmeci Köyü Bayraktepe Mevkiinde tanıtım filmi çekildi. Tanıtım filminin çekimine İl Özel İdare Yöneticileri, BAKKA Yöneticileri, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Bölge Sanatçıları Ramazan Aydemir, İbrahim Kazım Basatlı, Zonguldak Kanatlı Hayvan Üreticileri Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Zonguldak Kanatlı Hayvan Üreticileri Federasyonu Başkanı Osman Bayraklı, "Gökçebey ilçemizin tanıtımı ile ilgili güzel bir projeye imza attık. İlçemizin tanıtımı için birlik olarak elimizden gelen katkıyı sağlayacağız. İl Özel İdaresi ve BAKKA’nın ortaklaşa düzenlediği tanıtım filmine destek olan Özel İdare Genel Sekreterimiz Recep Demirtaş’a, BAKKA Yöneticilerine, Gökçebey Belediye Başkanımız Vedat Öztürk’e, Bakacakkadı Belediye Başkanımız Sezgin Özdemir’e, birlik yönetim kurulu üyelerime, bölgemiz sanatçılarına ve tüm Gökçebey halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
baru edebiyat fakultesinin adi insan ve toplum bilimleri fakultesi oldu Ckqdvv83
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

BARÜ Edebiyat Fakültesinin adı “İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi” oldu

Bartın Üniversitesi (BARÜ) bünyesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Edebiyat Fakültesi yeniden yapılandırılarak "İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi" oldu.
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Yükseköğretimdeki değişim ve dönüşüm sürecine yenilikçi çalışmaları doğrultusunda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının (YÖK) değerlendirmelerinin ardından Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 6 Mart 2026 tarihli 11003 sayılı karar ile BARÜ Edebiyat Fakültesinin adı "İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi" olarak değiştirildi. Edebiyat Fakültesi altındaki bölümler yeni adıyla İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi bünyesinde eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edecek.
"Fakültemizin öğrencilerimiz ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum"
BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Yükseköğretimdeki değişim ve dönüşüm sürecine uyum sağlamak amacıyla yenilikçi çalışmaları sürdürdüklerini belirterek "Üniversitemizin insan ve toplum odaklı gelişimine katkı sunacak önemli bir düzenlemeyi hayata geçirdik. İlerleyen süreçte çağın değişen koşullarına uyum sağlayan yeni akademik programlarla fakültemizin daha güçlü bir yapıya kavuşmasını hedefliyoruz. Bu süreçteki destekleri dolayısıyla YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar başta olmak üzere YÖK üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi olarak yeni adıyla faaliyetlerini sürdürecek fakültemizin üniversitemize, öğrencilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin