Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2024 08:30 tarihinde yayınlandı
0

Gizli buzlanma kazayı beraberinde getirdi: 3 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde gizli buzlanma sebebiyle kamyonet ve tırın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, Alaca ilçesi Alaca-Çorum karayolu Elicek Deresi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alaca istikametinde seyir halinde olan Hamza A. (45) yönetimindeki 19 AC 983 plakalı kamyonet, buzlanan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde karşı istikamete geçerek şarampole devrildi. Bu sırada Çorum istikametinde seyir halindeki Seyit Hamza C. yönetimindeki 05 ABC 321 plakalı tır, kaza yapan kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan tır, yoldan çıkarak metrelerce sürüklendi.

Kazada kamyonet sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Abdülsamet E. (30), Hakan B. (45) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Alaca Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
274b8c70 9ab5 49f9 80d8 441c710b8726
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
25 Mayıs, 2026 15:52 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Soğuksu Mahallesi’nde yol sorunu tartışma yarattı

Karabük merkeze bağlı Soğuksu Mahallesi’nde TOKİ 3. Etap konut inşaatı çalışmaları sürerken, mahallede yaşanan yol sorunu vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Mahallede ulaşımda yaşanan sıkıntılar nedeniyle vatandaşlar ile mahalle muhtarı arasında tartışma çıktığı, olayın büyümesi üzerine tarafların birbirinden şikayetçi olarak polis merkezine götürüldüğü iddia edildi.

Vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda, yolun uzun süredir sorunlu olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Millete reva görülen yoldan geçmek zorunda kalıyoruz. Araçlarımız zarar görüyor. Mahalle muhtarına sorunu iletiyoruz ama o da sıkıntıyı yetkililere iletmek yerine bizimle tartışıyor. Her şeyden haberi olan Valilik ve Belediye bir çözüm bulmuyor. Bizler burada mağdur durumdayız.”

Mahallede devam eden TOKİ inşaatı ve yol sorununun çözümüne ilişkin yetkili kurumların nasıl bir adım atacağı ise merak konusu.

Bizi sosyal medyadan takip edin