Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2024 08:30 tarihinde yayınlandı
0

Gizli buzlanma kazayı beraberinde getirdi: 3 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde gizli buzlanma sebebiyle kamyonet ve tırın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, Alaca ilçesi Alaca-Çorum karayolu Elicek Deresi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alaca istikametinde seyir halinde olan Hamza A. (45) yönetimindeki 19 AC 983 plakalı kamyonet, buzlanan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde karşı istikamete geçerek şarampole devrildi. Bu sırada Çorum istikametinde seyir halindeki Seyit Hamza C. yönetimindeki 05 ABC 321 plakalı tır, kaza yapan kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan tır, yoldan çıkarak metrelerce sürüklendi.

Kazada kamyonet sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Abdülsamet E. (30), Hakan B. (45) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Alaca Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk belediyesinden 5000 evlere kapsamli donusum laqquSff
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi’nden 5000 Evler’e kapsamlı dönüşüm

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin en büyük yerleşim alanlarından biri olan 5000 Evler Mahallesi’nde kapsamlı altyapı ve üstyapı çalışmalarını başlattı.

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında mahallede yol, kaldırım, istinat duvarı, çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları eş zamanlı olarak yürütülüyor.

Çalışmaları sahada inceleyen Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ekiplerden bilgi aldı. Çetinkaya, yürütülen çalışmaların yalnızca fiziki bir yenileme değil, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli bir yatırım olduğunu söyledi.

Çetinkaya, “5000 Evler Mahallemizin çehresini bütünüyle değiştiriyoruz. Altyapıdan üstyapıya her alanda mahallemize değer katacak bu dönüşümle, bölgemizi şehrimizin vizyonuna yakışır bir seviyeye ulaştıracağız. Tek gayretimiz vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve her köşesiyle ışıldayan bir Karabük inşa etmektir” dedi.

“5 Bin 400 metrelik proje hattı”

Başkan Çetinkaya’nın yakından takip ettiği çalışmalar toplam 5 bin 400 metrelik alanda gerçekleştiriliyor. Proje kapsamında ulaşım konforunu artırmak amacıyla 26 bin ton sıcak asfalt serimi yapılacak.

Yol düzenleme çalışmaları çerçevesinde 19 bin 600 metre bordür döşenecek, yayaların güvenliği ve konforu için ise 24 bin metrekare kaldırım imalatı gerçekleştirilecek.

Bölgede güvenliği artırmak amacıyla 490 metrelik perde duvar inşa edilirken, 4 bin 400 metrekarelik alanda peyzaj ve yeşil alan düzenlemesi yapılacak.

Karabük Belediyesi yetkilileri, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte 5000 Evler Mahallesi’nin modern ulaşım ağı, yenilenen sosyal alanları ve estetik görünümüyle kentin örnek yaşam alanlarından biri haline geleceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin