Geri dönüşüm deposunda çıkan yangın güçlükle söndürüldü - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
18 Ekim, 2020 19:21 tarihinde yayınlandı
0
0

Geri dönüşüm deposunda çıkan yangın güçlükle söndürüldü

Safranbolu ilçesinde geri dönüşüm deposunda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı.
Edinilen bilgiye göre Sanayi Sitesi içerisindeki bir firmaya ait çöplerden elde edilen kağıt ve naylon malzemelerin bulunduğu geri dönüşüm deposunda akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen ve geceyi aydınlatan alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri ile arazözler sevk edildi. Yangının deponun çevresinde bulunan dükkanlara sıçramaması için iş yeri sahipleri hortumla müdahale etmeye çalışırken, dumanlar gökyüzünü kapladı. Yaklaşık iki saatlik çalışmanın ardından yangın itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alındı. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz olay yerine gelerek yangın ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Yangının çıkış nedeni için inceleme çalışması başlatılırken, soğutma çalışmaları sürüyor.
“BAŞKAN VERGİLİ’DEN SERT TEPKİ”
Yangın bölgesine gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı ekiplere haber verilip kendilerinden destek istenilmemesine tepki gösterdi. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır’ın sakinleştirmeye çalıştığı Vergili, “Orman işletmesi buraya gelebiliyorsa Karabük itfaiyesi de buraya gelir. Geldiği zaman da ‘su vermeyin’ demez. İtfaiyelere burada su vermemişler. Terbiyesizlik yapmasınlar” diye sitem etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ucuruma yuvarlanan 3 kisi operasyonla kurtarildi ZZe7akWc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Uçuruma yuvarlanan 3 kişi operasyonla kurtarıldı

Düzce’de uçuruma yuvarlanan bir kişiyi kurtarmak isteyen iki kişi de mahsur kaldı.

Olay, Beyköy beldesine bağlı Çınardüzü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle Y.E.T. uçuruma yuvarlandı. Yanında bulunan S. T. ve M. T. uçuruma yuvarlanan şahsı kurtarmak isterken tehlikeli bölgeye inince geri çıkamadı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Bölgeye ulaşan ekipler, zorlu arazi şartlarına rağmen gerçekleştirdikleri çalışma sonucu mahsur kalan 3 kişiyi bulundukları yerden kurtardı. İlk kontrolleri olay yerinde yapılan şahısların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin