Genel Sekreter Uzun’dan Kayak Merkezinde İnceleme - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Mart, 2017 14:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Genel Sekreter Uzun’dan Kayak Merkezinde İnceleme

 

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, olumsuz hava koşullarından etkilenen telsiz rölesinin, bakım onarımı için Keltepe Kayak Merkezi’ne çıktı.
Karabük ve bölgesine kazandırılan büyük bir projenin çalışmalarına devam edildiğini ifade eden İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun; “Bu projede İl Özel İdaresi olarak üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam ediyoruz. Buraya çıkma sebebimizde telsiz rölesinin ve burada bulunan eski orman yangını gözetleme kulesinin onarımının yapılmasıydı. Yapılan onarımın ardından da elektrik mühendisimiz Erol Aydın’da telsiz rölesinin montajını kuleye gerçekleştirdi. Olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmalarımız bu bölgede devam edecek” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta asayis ve guvenlik toplantisi gerceklestirildi bEGjP6xO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta asayiş ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

Zonguldak’ta Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında, İl Jandarma Komutanı Alb. Barış Cücen ve İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen’in katılımıyla “Haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı” yapıldı.

Toplantıda, il genelinde yürütülen suçla mücadele operasyonları ele alındı. Güvenlik güçlerinin sahadaki çalışmaları ve operasyonel faaliyetleri değerlendirildi.

Vatandaşların huzur ve güvenliğini artırmaya yönelik planlamaların da masaya yatırıldığı toplantıda, alınacak önlemler ve koordinasyon çalışmaları üzerinde duruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin