Genel Sekreter Mehmet Uzun'a Yemekli Veda - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Mart, 2023 16:17 tarihinde yayınlandı
0
0

Genel Sekreter Mehmet Uzun’a Yemekli Veda

Vali Fuat Gürel tarafından, önümüzdeki günlerde emekliliğe ayrılacak olan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun’a veda yemeği düzenlendi.

Karabük Polis Evi’nde düzenlenen veda yemeğine; Vali Fuat Gürel eşi Özlem Aras Güler, Özel İdare Genel Mehmet Uzun ve eşi Müzeyyen Can Uzun, kurum müdürleri ve daire müdürleri katıldı.
Onuruna verilen veda yemeğinde 17 yıllık Genel Sekreterlik süresinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili kısa bir bilgi veren Genel Sekreter Uzun, 2006 yılından bu zamana kadar görev sürecinde 11 bin 573 ihale gerçekleştirildiğini söyledi.

Genel Sekreter Uzun, 17 yıllık görev sürecinde eğitimden sağlığa, tarımdan emniyete, kültürden sosyal hizmetlere birçok alandan başarılı çalışmalara imza atıldığını ifade ederek konuşmasına şöyle devam etti:
“Karabük’ümüzü en gözde kurumu haline getirmek için mücadele ettik ve bunu da başardığımıza eminim. Bu süreçte bana vermiş olduğunuz destekler için beraber görev yaptığım valilerimize, milletvekillerimize, meclis başkanları ve üyeleri ile tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim.”

İl Özel İdaresi’nin tüm kurum yatırımlarının takip edildiği, aynı zamanda yerel bir parlamentoya sahip olan çok önemli bir kurum olduğunu ifade eden Vali Fuat Gürel yaptığı konuşmada; “İl Özel İdaresi’nin tüm kurumlarla ve köyden kente tüm vatandaşlarla bir bağı var. Genel Sekreter Mehmet Uzun’da bu kurumun köy hizmetleri ve il özel idaresi olarak 2003’den bu yana 20 senelik bir hafızasına sahipti” dedi.

Vali Gürel, İl Özel İdaresi’nin sadece köylere hizmet etmediğini, köylerin alt yapısının tamamından sorumlu olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu; “Hep birlikte hareket ederek birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak bu güzel işleri ortaya çıkardık. Çalışanlarımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, kaymakamlarımız bu işlerde herkesin katkısı var. Milletvekillerimizin de çok büyük gayretleri var. Kaynak konusunda Ankara’dan destek vererek çözüm üreterek yapılan hizmetlere çok büyük katkıları oldu. İl Özel İdaresi gerçekten şehrin kalkınmasında ve daha da ileriye taşınmasında önemli görevler üstlenen bir kurum ve bunun 20 yıla yakındır başında olan Genel Sekreterimizi emekliliğe uğurluyoruz. Allah yolunu açık etsin. Bundan sonraki yaşantısında kendisine başarılar diliyorum, inşallah her şey gönlünce olur. Kendisine ve bu süre zarfında görev yaptığı arkadaşlarına, meclis başkanı ve üyelerine, bu şehre emek veren milletvekillerimize, siyasetçilerimize, kurum müdürlerimize herkese teşekkür ediyorum.”
Yapılan konuşmaların ardından Vali Gürel, Genel Sekreter Uzun’a başarı belgesi takdim etti. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
komsusunu kurtarmak isterken yanginin ortasinda kaldi FxxIZpEp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Komşusunu kurtarmak isterken yangının ortasında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde iki katlı bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, Melikgazi Mahallesi Hamdi Çavuş Sokak’ta bulunan S. G.’ye ait iki katlı evde, kimsenin bulunmadığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden yükselen dumanları fark eden komşu M.Ö. durumu kontrol etmek evin arka kapısını kırıp içeri girerek ev sahibine yardım etmek istedi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Evde bir kişinin olabileceği ihtimali üzerine yoğun dumanın bulunduğu yapıya giren ekipler, yaptıkları aramada baygın haldeki komşu M.Ö.’ye ulaştı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan M.Ö. ambulansla hastaneye sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına alırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin