Reklam
Reklam

Genel Sekreter Mehmet Uzun Yenice’ de İncelemelerde Bulundu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Mayıs, 2014 15:35 tarihinde yayınlandı
0

Yazıköy İncebacaklar Mahallesi yolunda çökmeyi yerinde incelemek , ihalesi geçtiğimiz aylarda yapılarak inşaatına başlanan 16 Derslikli Yenice Anadolu Lisesi inşaatının son durumunu görmek  üzere Yenice İlçesine giden  İl Özel İdare Genel Sekreteri  Mehmet Uzun Kaymakam Resul Özdemir’ i , Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve Yortanpazarı Beldesi Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki’yi ziyaret etti.

Genel Sekreter Mehmet Uzun önce çökme sonucu ulaşıma kapanan Yazıköy  İncebacaklar Mahallesi yoluna geçerek burada Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Serkan İnal, İl Genel Meclis Üyeleri  Ergün Özgün ve  Mehmet Ören ile birlikte yolda incelemelerde bulundu.  Genel Sekreter  Mehmet Uzun burada yapmış olduğu açıklamada, “İlimiz genelinde nisan ve mayıs ayları yağışlı geçti bu yağışların sonucu da yollarda çökme ve heyelanlar meydana geliyor. İncebacaklar Mahallemizin yolunda da 80 metre uzunluğunda bir çökme meydana gelmesi sonucu yol ulaşıma kapanmış durumda bu gün biz burada Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürümüz ve diğer teknik ekibimizle incelemelerde bulunarak yapılacak işlerin planlamasını yaptık. Yol ile dere arasına yapılmış olan ve  80 metre uzunluğunda 12 metre yüksekliğindeki istinat duvarı yerinden ayrılarak yıkılma noktasına gelmiş.Teknik ekibimize bu işin acilen yaklaşık maliyetini çıkartılması talimatını verdim. Teknik personelimizin çıkaracağı yaklaşık maliyet ile Afet ve Acil Durum Başkanlığından  ödenek talep etmek suretiyle işin yapımına başlayacağız”  dedi.

            Yenice İlçesinde  devam eden 16 Derslikli Yenice Anadolu Lisesi inşaatına geçen Genel Sekreter  Mehmet Uzun burada Firma yetkilisinden ve Kontrol mühendisleri Üner Güler ile İsmail Yağtu’ dan inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı ve inşaatı gezdi.

            Genel Sekreter  Mehmet Uzun,  daha sonra Yeni Belediye Başkanı Zeki Çaylı ardından da  Kaymakam Resul  Özdemir’ i ve Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki’yi ziyaret etti. 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kumluca’da yangın paniği

kumlucada yangin panigi pgRGqnL4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin