Reklam
Reklam
66cc4e806295b jpg
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
26 Ağustos, 2024 12:45 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik ve Spor Festivali Düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek ve gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını teşvik etmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” etkinliği düzenlendi.

Onur futbol sahasında gerçekleştirilen spor festivali hakkında bilgi veren Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, sporun gençlerin hayatındaki önemine değindi.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, sporun gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimindeki önemine vurgu yaptı. Müdür Güven, “Bu etkinlik, gençlerimizi sosyal medya ve teknoloji bağımlılığından uzaklaştırarak, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmalarını sağlamak amacıyla düzenlendi. Amacımız, sporun bir yaşam biçimi haline gelmesini sağlamak ve gençlerimize bu bilinci aşılamak” dedi.

Müdür Güven, Karabük’teki gençlerin spora olan ilgisinin her geçen gün arttığını belirterek, bu tür etkinliklerin gençlerin sosyalleşmesi ve kendilerini ifade edebilmeleri için önemli fırsatlar sunduğunu ifade etti. (Simge Aykan)

66cc4e9b6837c 66cc4e9ec4d0e jpg

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin