‘Gençlik ve Kültür Kampları’na 2 bin 902 kişi katıldı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ağustos, 2023 20:36 tarihinde yayınlandı
0
0

‘Gençlik ve Kültür Kampları’na 2 bin 902 kişi katıldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Gençlik ve Kültür Kampları’nda bu yıl toplam 2 bin 902 genç katıldı.

‘İdeallerin Ülken Kadar Büyükse Büyükşehir Seni Çağırıyor’ mottosuyla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Toplumsal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Gençlik ve Kültür Kampları’ dönemi kapattı. Toplumsal, kültürel ve sportif aktifliklerin gerçekleştirildiği Gençlik ve Kültür Kampları’na bu yıl ilgi ağır oldu. İlkadım ilçesi Mahmur Dağı Gençlik ve Kültür Kamp Alanı’nda hafta içi salı ve perşembe günleri günübirlik, hafta sonları ise çadırlarda 1 gece konaklamalı olarak yapılan kamplarda bu yıl toplam 2 bin 902 kişi konuk edildi.

“Her alanda gençlerimizin yanındayız”

Gençlerle ilgili yapılan her çalışmaya, atılan her adıma özel hassasiyet gösterdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Lideri Mustafa Demir, “Gençler bizim geleceğimiz, gözbebeğimiz, gücümüz, gücümüz. İnşallah bu güç ve güçle geleceğimiz çok hoş olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda gençlerimizin yanındayız. Gençlik ve Kültür Kampları’nda bu yılki etkinliklerimiz de sona erdi. Gençlerimiz ekip ruhu, izcilik öğretileri, toplumsal hayat, paylaşım ve yardımlaşma olgularını geliştirdikleri büyük bir tecrübesi birlikte yaşadı. Gençlerin kentlerine aidiyet hislerinin artması, sorunların tespit ve tahlilin modülü olması kıymetli bir hedefimiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda alacak verecek kavgasinda silahlar konustu cPbTgI43
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da alacak verecek kavgasında silahlar konuştu

Bolu’da alacak-verecek meselesi nedeniyle karşı karşıya gelen iki grup arasında çıkan tartışmada silahlar çekildi. Havaya ateş açılan olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, Aktaş Mahallesi Kocabey Sokak üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında alacak-verecek husumeti bulunan iki grup sokak ortasında karşılaştı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Tarafların silahlarını çekerek havaya ateş açması çevrede paniğe neden oldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan ekipler, kavgaya karıştığı belirlenen M.Y., A.A., U.A. ve K.Y.’yi gözaltına aldı. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi. Ayrıca ekipler, 2 şüphelinin olay yerine geldiği 06 DID 751 plakalı aracı inceledi.

Polis ekipleri, olayın ardından çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin