‘Gençlik ve Kültür Kampları’na 2 bin 902 kişi katıldı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ağustos, 2023 20:36 tarihinde yayınlandı
0
0

‘Gençlik ve Kültür Kampları’na 2 bin 902 kişi katıldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Gençlik ve Kültür Kampları’nda bu yıl toplam 2 bin 902 genç katıldı.

‘İdeallerin Ülken Kadar Büyükse Büyükşehir Seni Çağırıyor’ mottosuyla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Toplumsal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Gençlik ve Kültür Kampları’ dönemi kapattı. Toplumsal, kültürel ve sportif aktifliklerin gerçekleştirildiği Gençlik ve Kültür Kampları’na bu yıl ilgi ağır oldu. İlkadım ilçesi Mahmur Dağı Gençlik ve Kültür Kamp Alanı’nda hafta içi salı ve perşembe günleri günübirlik, hafta sonları ise çadırlarda 1 gece konaklamalı olarak yapılan kamplarda bu yıl toplam 2 bin 902 kişi konuk edildi.

“Her alanda gençlerimizin yanındayız”

Gençlerle ilgili yapılan her çalışmaya, atılan her adıma özel hassasiyet gösterdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Lideri Mustafa Demir, “Gençler bizim geleceğimiz, gözbebeğimiz, gücümüz, gücümüz. İnşallah bu güç ve güçle geleceğimiz çok hoş olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda gençlerimizin yanındayız. Gençlik ve Kültür Kampları’nda bu yılki etkinliklerimiz de sona erdi. Gençlerimiz ekip ruhu, izcilik öğretileri, toplumsal hayat, paylaşım ve yardımlaşma olgularını geliştirdikleri büyük bir tecrübesi birlikte yaşadı. Gençlerin kentlerine aidiyet hislerinin artması, sorunların tespit ve tahlilin modülü olması kıymetli bir hedefimiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim7 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 15:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’ün yüksek kesimlerinde kar yağışı yeniden başladı

Karabük‘ün yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor.
Hava sıcaklıklarının düştüğü Karabük‘ün yüksek kesimlerinde kar yağışı yeniden başladı. Karabük-Bartın kara yolunun 1030 rakımlı Ahmetusta mevkisinde başlayan kar yağışı, bölgede kısa sürede etkisini gösterdi. Güzergahı kullanan vatandaşlar, o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin